Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyen erős vonzalom (+...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen erős vonzalom (+ belezúgás féle) mikor szűnik meg?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki nagy hatással van rám, kb havonta találkozunk barái társaság által.

Én ilyet nem igen éltem meg, ennyire nem szokott elkapni a dolog, de teljesenkikészít már.

Konkrétan már csak a hangját önmagában ha meghallom, annyira búgó és mély, hogy már az is önmagában nagyon vonzó számomra. A nevetése szintén. A szemei szintén. Ha mosolyog szintén...

Nem lehet semmi ebből, barátnője van, és nem is akarok bekavarni, rámozdulni, arra is fiygelek, hogy ne adjamjelét, vagy ne felejstem rajta a szememet kicsit tovább.. Ez volt az egyetlen, amit nem tudtam kontrollálni, de amúgy tartom tőle a távolságot.

2018. márc. 26. 23:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
5! éve tart.. :D nálam úgy van, mint ahogyan írta itt valaki fentebb. jó rágondolni. még ha nem is lesz belőle semmi sem. nem is lehet, van rá ok. (nem az, hogy foglalt lenne vagy ilyesmi. ) persze megszállott nem vagyok, voltam kapcsolatban is, szerettem mást is, de valahogy x idő után visszatérek hozzá.nagyon ritkán látom már, de legutóbb mikor meglátott és rám köszönt nagy mosollyal ,háát... :D
2018. máj. 12. 16:44
 12/16 anonim ***** válasza:
Előző! Ha nincs pasija, lépni kellene akkor valamit, nem gondolod? :)
2018. máj. 12. 18:04
 13/16 anonim ***** válasza:
Nő vagyok.:) Tényleg nem lehet semmi. Bár érdekes mert nagyon hasonlóak vagyunk, egy rugóra jár az agyunk, az országot is el akarjuk hagyni és ugyanabba akarunk menni. Ez most így a közeljövőben. Sok ilyen van, ez mindig megmosolyogtat.:D
2018. máj. 13. 11:57
 14/16 A kérdező kommentje:

Nálam már múlóban.. A fenti tüneteim (micsoda nyál volt) már minimálisan vannak meg. De főleg mert ez így van jól és így akartam.

Zárójelben a kapcsolatuk sem tűnik olyan jónak, de a srácban is lenne miben fejlődni. Ez már az ő dolguk.

2018. máj. 16. 23:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Na, az jó! :) Nekem is elmúlt. Mással sikerült felejtenem. Vicces, hogy az ember tudja, hogy tutira el fog múlni, de mégis beleőrül. :)
2018. máj. 17. 08:30
 16/16 A kérdező kommentje:
AZért nehéz, mert akkor még nem tudjuk elhinni, hogy ez el fog múlni.. :)
2018. máj. 17. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!