Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyen erős vonzalom (+...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen erős vonzalom (+ belezúgás féle) mikor szűnik meg?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki nagy hatással van rám, kb havonta találkozunk barái társaság által.

Én ilyet nem igen éltem meg, ennyire nem szokott elkapni a dolog, de teljesenkikészít már.

Konkrétan már csak a hangját önmagában ha meghallom, annyira búgó és mély, hogy már az is önmagában nagyon vonzó számomra. A nevetése szintén. A szemei szintén. Ha mosolyog szintén...

Nem lehet semmi ebből, barátnője van, és nem is akarok bekavarni, rámozdulni, arra is fiygelek, hogy ne adjamjelét, vagy ne felejstem rajta a szememet kicsit tovább.. Ez volt az egyetlen, amit nem tudtam kontrollálni, de amúgy tartom tőle a távolságot.

2018. márc. 26. 23:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerencséd van, pár hónap és találsz mást akiért rajongni tudsz. Ha nincs szerencséd akkor évek 😀
2018. márc. 26. 23:23
 2/16 anonim ***** válasza:
18%

+1

2018. márc. 26. 23:25
 3/16 anonim ***** válasza:
54%
Ha nem gondolsz rá mindig, hanem elirányítod a gondolataidat másfelé, nem hagyod, hogy ő járjon a fejedben. Ja és ehhez még plusz, ha nem találkoztok gyakran, ez pl egy munkahelyen nemtom,mennyire megoldhato
2018. márc. 26. 23:27
 4/16 A kérdező kommentje:

Írtam, hogy direkt tartom tőle a távolságot.. Az meg van? De köszi az értelmiségi választ, sikeres ember lehetsz, különösen funkcionális analfabétaként nehéz lehet.

A kérdésem nem ez volt. Mert addig oké, hogy nem keresem a társaságát, de néha kénytelen vagyok a társaságában lenni. ÉS bár nem teszek az irányába semmit, szeretnék túl lenni érzelmileg is ezen! Már pár hónapja tart, azt szeretném, hogy közömbös legyen számomra..

2018. márc. 26. 23:31
 5/16 A kérdező kommentje:
Bár nem sok értelme volt a kérdést sem feltenni, a 2, aki megpróbált hasznosat írni, azért köszi.
2018. márc. 26. 23:33
 6/16 anonim ***** válasza:
#2 vagyok. Amúgy én is voltam így, ahogy te. De én félig akartam hogy elmúljon félig pedig nem. Jó volt, hogy volt kire gondolni. Szóval ez a helyzet szerintem valahogy áldás is, mert legalább érzel valamit. De lehet hülye vagyok.
2018. márc. 26. 23:41
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Előző, ez de jópofa. :) Mintha magamat olvasnám, igaz én pasi vagyok. Én egy lánnyal vagyok így. Jó rá gondolni, még ha nem is lehet belőle semmi. :)

Nekem általában fél-egy év volt mindig. :) Vagy amíg más nem akad helyette. :) Nem nagyon lehet elnyomni ezt sajnos.

2018. márc. 27. 00:15
 8/16 anonim ***** válasza:

A tetteidet irányíthatod, az érzéseidet nem. Ez van.

Az érzés erősségétől függ, hogy mikor szűnik meg. Nekem volt, ami évekig kitartott, pedig 2-3 havonta találkoztam csak a pasival, akkor is max futólag.

Aztán lett más, fontosabb az életemben, és egyszerűen nem volt időm rajta agyalni folyamatosan. Onnantól kezdve pedig, hogy a gondolataim nem nála jártak, egészen gyorsan feledésbe merült.

2018. márc. 27. 09:05
 9/16 A kérdező kommentje:

Köszi az értelmes válaszokat!

# 8, nagyon hasonlóan vagyok a tiédhez, már majdnem 1 éve tart. Nem szoktam pedig "rajongani" senkiért, ilyen csak egyszer volt nálam, még tiniként.

Igyekszem elterelni a gondolataimat erről, csak néha a felszínre tör bennem hullámokban ( mint most). Úristen, évekig ezt nem akarom, hogy legyen akár 1-1 ritka találkozástól is... Ez nagyon szomorú. Gyűlölöm az egészet. Úgy látom, csak a teljes megszakítás segítene.

2018. márc. 27. 18:59
 10/16 anonim ***** válasza:
Én egy lánnyal vagyok így. Barátja van, de amikor néhány hetente-havonta véletlenül összefutunk és dumálunk, megölel, kikészít. :) Szerintem kölcsönös a vonzalom, de nem léptem még semmit és nem is keresem. Haverkodni sem akarok emiatt vele, pedig nagyon jól kijönnénk és annyira jó lenne. :)
2018. márc. 27. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!