Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha van már másik nő végül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van már másik nő végül miért a feleség mellett maradnak a férfiak? Akkor is ha nem szereti. A gyerek miatt?

Figyelt kérdés
2018. márc. 26. 00:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
22%

Nagyon sok házas férfi azért marad benne a házasságba,mert pontosan tudja,hogy a MO-i joggyakorlat alapján egészen minimális esélye van arra, hogy megosztott gyerekfelületet kapjon( a kizárólagost már direkt nem is írom). A nők pontosan tudják, hogy ha válásra kerül a sor, akkor a gyerekek náluk maradnak, ezzel is lehet zsarolni a másik felet és sokan meg is teszik.

Ezen felül ott van még az anyagi függőség, nem tudják felosztani a vagyont, nem akarnak engedni a megszokott életszínvonalból és még hosszasan sorolhatnám.

Nem ritka eset, hogy egy válás során az anya úgy dönt, hogy más városba, más országba költözik, ezzel ilyenkor a férfi válaszút elé kerül, a gyerekei a fontosabbak vagy a "langyos" házassága.

2018. márc. 26. 11:23
 22/25 anonim ***** válasza:
44%

#19:

Én teljesen jól fejeztem ki magam, rossz indulat voltál olyannal akit nem is ismersz.

Nincs szükségem dicsekvésre, 42 éves vagyok, kinőttem belőle köszönöm.

Arra írtam, hogy előtte is én neveltem a gyerekeket, míg az exemet rommá dugták az utcán, vagy valamelyik disco háta mögötti erdős részén :D

Nem érdekelt, mert szeretőt tartottam.

Nem úgy készültünk, h ez lesz belőle, mindent felszámoltunk az előző életünkből, és minden közös lett.

Főleg az "eloszthatatlan" vagyon, és "remény hal meg utoljára" ami az ilyen "párkapcsolatot" összetart.

Nem tudom mi történt, talán az, hogy a szeretőmbe oly mértékbe beleszerettem és viszont, hogy képes voltam feladni majdnem mindent. (köszönöm, ennek iszom a levét még mindig).

Egy átlag családban akik sok év alatt összekuporgattak lakásra, hogyan oldod meg, hogy mindenki megkapja a maga részét?

Eladjátok, és nem érdekel, hogy a gyerekeid hol fognak lakni?

Én ott hagytam nekik addig, amíg folyt a válás! (bár ne tettem volna)

2018. márc. 26. 11:51
 23/25 anonim ***** válasza:
65%
#15 Persze, gondolom te egy megcsalt feleség vagy és szereted magad abban a hitben ringatni, hogy a férjed szeret téged és te többet érsz bármelyik nőnél a világon, csak azért csal meg, mert kell neki az új punci. Persze, az is kell neki, de a feleséget már se nem szereti, se nem tiszteli. Amikor elvette és gyerekeket csináltak, akkor még szerette, vagy legalábbis kellett neki valaki, akivel családot alapít, de onnantól, hogy képes megcsalni, szerinted mennyire szeretheti? Semennyire, ne legyél már ilyen naiv, csak egyszerűbb neki félrelépni, mint a válással vacakolni.
2018. márc. 26. 12:04
 24/25 anonim ***** válasza:
62%

Több oka lehet.

1) gyerek - nem akar vasárnapi apu lenni

2) a másik nő csak mellékes, és az újdonság varázsa miatt van vagy azért, mert a feleség nem hajlandó ezt meg azt csinálni az ágyban... tehát nem éri meg érte egy langyos kapcsolatot eldobni

3) pénzügyileg nem érné meg

4) asszony azért jó otthon fix puninak, házicselédnek, és ezt nem biztos, hogy az új mucitól megkapja

2018. márc. 26. 12:54
 25/25 anonim ***** válasza:
39%
En voltam a szereto, a pasi elvalt, evek ota egyutt vagyunk, immaron hazasokkent. 2 gyermekunk szuletett.( az elozo hazassagaban nem volt gyerek). Nem mindig marad a hazassagban a ferfi. Minden egyes kapcsolat kulonbozo, nem lehet egy kalap ala venni az osszes ferfit, not, parkapcsolatot, hazassagot.
2018. márc. 26. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!