Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasság mellett mennyi idő marad gamelésre, E-sportra-stb?
Sehogy. Hacsak nem viszi olyan szinten, hogy effektíve ez legyen a fő állása, azaz nem dolgozik mellette. Akkor természetesen sima ügy, ugyanaz, mint bármilyen home office egy vállalkozónak.
Egyéb esetben (munka, önfenntartás) még gyerek/házasság se kell, hogy ne működjön. Napi 8-10 óra munka, házimunka stb. mellett esélytelen.
Hát akik nagyon és versenyszerűen játszanak, azoknak ebből van a bevételük, valószínűleg fő bevétel.
Lehet egy darabig, de kétségkívül nem a házasság hanem a ygerek lesz itt a nagy kérdőjel, ha mondjuk meccs előtti este egész éjjel sír, stb.
Nem véletlenül olyan fiatalok a válogatott csapatok általában, nekik még rengeteg idejük van.
Azt tudom még elképzelni ha valaki tényleg olyan jó, hogy elmegy edzőnek, mint szegény Internethulk. Az azért megint más mint tolni állandóan.
Emellett streamelni naponta lehet gyerek mellett szerintem, ez tényleg olyan lehet mint az egyes írta, mintha otthoni vállalkozó lenne. Láttam már apuka streamert akinek fel volt kötve a gyerek, aztán nyugodtan tolta a heartstonet. Mivel a gyerek felé nézett, ezért még a monitor se bántotta. :)
29/N
Napi 8 ora munka+ hazimunka+ feleseg/ferj+ gyerek is ha van.
Szerintem hobbira max hetvegen jut egy kis ido
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!