Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van már másik nő végül miért a feleség mellett maradnak a férfiak? Akkor is ha nem szereti. A gyerek miatt?
"Sőt, le sem állnának velük... :D"
Pontosan erről írtam. Nem állnak le velük, és a feleséggel élő férfiak emiatt panaszkodnak.
7: Én inkább azt tapasztaltam és a környezetem is, és fórumozóktól is ezt a verziót sokszor olvastam, hogy a
férfi kettős életet élt, és azt hitték a nők, egyedülálló férfival vannak. Akár össze is házasodtak úgy, hogy a férfinek volt másik városban felesége. Sőt, filmet is ilyeneket láttam párat már.:)
És mivel ezek becsületes nők voltak, a férfit kidobták, mikor észrevették, hogy titkolózik. Akár nem is kellett a feleségre rájönniük, csak mikor szélhámoskodáson, hazugságon rajtakapták, a férfi repült.
Van egy ismerősöm, aki kirúgja az asszisztensét, ha előfordul egyszer (!) hogy az illető hazudik. Szerintem neki van igaza.
Azért, mert a másikat se szereti.
Sokkal szórakoztatóbb két punci, mint egy.
A házasságából hiányzik az újdonság varázsa, csak a megszokás maradt. Az új nő ezt adja meg. Ezzel a férfi élete kerek egész. Külön önmagában a szerető csak egy punci. A felesége viszont a felesége, és a gyerekei anyja. Közösen építettek fel egy életet, vezeti a háztartást, ő ápolja, ha beteg, egyedül ő főzi úgy a kedvenc ételét, stb. Csak már unalmas a puncija.
A szerető csereszavatos. Az újdonság varázsát te se sokáig tudod megadni. De benned új puncin kívül mást nem lát. A felesége nyomába se érsz. Hamar elunja a hisztidet, kidob, és kérés másik szeretőt. Egy olyat, aki felfogja, hogy ez csak testmozgás, hobbi. Kikapcsolja és feltöltve megy haza a családhoz.
#13 A felesége nyomába se érsz.
Maradjunk annyiban, hogy ha a feleség valóban egy ilyen isteni csoda lenne, akinek a nyomába sem lehet érni, akkor a férjében lenne annyi gerinc, hogy nem csalja meg. Itt nem arról van szó, hogy szereti a feleségét, csak unja a punciját, hanem épp arról, hogy a feleségét már nem szereti, de anyagi érdekek és a gyerekek miatt vele marad, meg azért, hogy legyen, aki főz. Ez úgy ahogy van egy undorító dolog, az ilyen emberek minek házasodnak, ha utána megtörik a fogadalmat? Elveszik az egész dolog értelme, varázsa. De hát ugye a sok birka csak megy a tömeg után, csak azért házasodnak, mert azt “kell”, aztán sutba vágják az egészet, mikor jön egy csinosabb titkárnő.
14:
Attól, hogy nem szerelmes már belé, valamiért mégis úgy döntött, hogy őt veszi el. Ez nem ok nélkül van. Bármennyire is szeretné az épp aktuális barátnő, hogy a vetélytársa csak egy punci legyen, és semmi több. A felesége és a gyereke anyja.
És de: a legtöbb félrelépés oka, hogy van rá lehetőség, a másik pedig új és izgalmas. De egyáltalán nem biztos, hogy akár nőként, akár emberileg a feleség nyomába ér.
Akinek rossz a házassága, az elválik. A gyerektől nem kell válni. A legtöbb esetben kizárólag az apán múlik, hogy mennyire marad része a gyerek életének.
Aki szerelmes a másik nőbe, az is válik. Erre is van ezer példa. Nem visszatartó erő 5 gyerek se.
Akinek szeretője van és nem válik, annak így jó. Mit nem lehet azon érteni, hogy jobb két punci, mint egy?
Nekem a szeretőm lett a feleségem!
8 éve boldog vagyok!
6 éve vettem el (második házasság), de az életem legjobb döntése volt, hogy véget vetek 14 évnyi házasságnak.
A két gyermekemet pont ugyan úgy gondoztam és neveltem őket ahogy addig.
Igen, nehezebb az élet válás után ha van gyerek, de érzelmekben sokkal gazdagabb!
"A két gyermekemet pont ugyan úgy gondoztam és neveltem őket ahogy addig. "
Lmao erre ne legyél büszke!
#17:
Látod kedves 17-es milyen buta vagy?
Hogyne lennék büszke, hogy férfi létemre a gyerekeket nekem ítélte a bíróság, és azóta is én nevelem Őket becsülettel!
Pfff bakker, mekkora sötétség van néha itt.
#19:
Nem én vagyok buta, te nem tudod magad rendesen kifejezni.
Abban nincs semmi különleges, hogy az neveli a gyerekeket, akinél vannak. Ezzel felesleges volt eldicsekedni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!