Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fontosabb? Az, hogy hozzám jön haza, velem van, amikor csak lehet vagy az, hogy másoknak írogat?
Figyelt kérdés
Nem szexre buzdít, csak beszélget. Egy szerinze zakkant csaj keresi folyton, mert állítólag szórakoztak vele a "múltkor", a havetja írt a nevében, de ő nem reagál. Magától mesél vagy épp láthatom, amikor egymás mellett nyomkodjuk a telefont. (Ő is látja az enyémet,)2018. márc. 23. 09:44
11/15 anonim válasza:
Persze a haverja. :D Ezt nekem is próbálták egyszer beadni. :D Tapasztalatlanabb voltam, de már akkor sem hittem el.
12/15 anonim válasza:
Ennyi erővel menjen a Badoo-ra,te meg főzzél neki vacsorát,meg tedd szét neki a lábadat.Csak ne kérd számon,mert ugye azt nem szabad!
Ennyire vak és hülye nem lehetsz...
13/15 A kérdező kommentje:
Ti megtanultatok olvasni? Nem az én véleményem ez.
Persze nem írtam le a kerek történetet, de tesóm exével beszélgettm, neki meséltem egy vitáról, ami köztem és a...partnerem közt volt. Szerinte nem kellene fennakadnom ilyesmin, a lényeg, hogy este hozzám jön haza. Szerintem ez nem így van, ezért is alakult ki a vita. De már nem vagyok emiatt dühös, csak érdekelt ki látja rosszul.
2018. márc. 23. 19:50
14/15 anonim válasza:
Te meg nem tudsz fogalmazni.Engem mondjuk rohadtul nem érdekel hova megy haza a pasid vagy kid.
15/15 anonim válasza:
13# de ha te sem értesz egyet vele, akkor mi a fsznak tetted fel a kérdést? Ha nekem 20an ideirják, hogy igen így igaz, akkor is elküldöm a pasit a halál fszara...mert nem értek egyet vele. Mondhat bárki bármit. Ez most úgy jött le, mintha meggyőzhető lennél, hogy benyald ezt a szart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!