Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a fontosabb? Az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fontosabb? Az, hogy hozzám jön haza, velem van, amikor csak lehet vagy az, hogy másoknak írogat?

Figyelt kérdés
Nem szexre buzdít, csak beszélget. Egy szerinze zakkant csaj keresi folyton, mert állítólag szórakoztak vele a "múltkor", a havetja írt a nevében, de ő nem reagál. Magától mesél vagy épp láthatom, amikor egymás mellett nyomkodjuk a telefont. (Ő is látja az enyémet,)
2018. márc. 23. 09:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
Most mi van?
2018. márc. 23. 09:47
 2/15 A kérdező kommentje:
:D ezt tényleg jól összekutyultam... Mindjárt leírom újra.
2018. márc. 23. 09:50
 3/15 anonim ***** válasza:
55%
Nézz bele, szerintem úgyse lesz semmi extra
2018. márc. 23. 09:51
 4/15 A kérdező kommentje:

Tehát:

Mi a fontosabb?

Az, hogy hozzám jön haza, velem van, amikor csak tud vagy az, hogy másnak írogat facebookon?

Van egy csaj, akit ő zakkantnak titulál. Nemrég állítólag a haverja az ő telefonjáról szórakozásból írogatott a csajnak, hogy járjanak. Azóta a csaj folyton ír neki, de nem reagál rá. Másnak is ír, de azokkal csak beszélget. Nem kutakodok, magától mesélte. Esetleg láthatjuk, amikor egymás mellett nyomkodjuk a telefonunkat...meg szoktam játszani az övén, ha írnak akkor ugye látható ki az.

2018. márc. 23. 09:54
 5/15 anonim ***** válasza:
68%

Ezt én nem értem.

Ha haza megy hozzád, veled van. Együtt éltek? Ha másoknak írogat, akkor nem hozzád megy haza? Vagy mindenképpen hozzád megy haza és veled is van meg írogat is másoknak?

Mi itt a kérdés?

Lehet, én nem fogom fel. Esetleg, ha a tini kategóriába áttennéd...

2018. márc. 23. 10:02
 6/15 anonim ***** válasza:
89%
Oszinten engem zavarna, oke nem titkolozik, nem flortol, de akkor miert van szuksege erre? Es kitudja mikor jon valaki, aki csak beszelgetes, de megis megfogja benne valami... fura ez
2018. márc. 23. 10:19
 7/15 anonim ***** válasza:
86%

Az se baj, ha közben másokkal randizik, kicsit szexelnek, semmi baj. A fontos, hogy hozzád megy haza, és ha épp nincs más, akkor veled van.

Nincs azzal baj, hogy hülyének néz teljesen és az orrod előtt szed fel más csajokat. Ez mind nem számít! Te vagy a párja, ha te mosod a xaros gyatyáit, amíg mással flörtöl. Ez a szerelem!

2018. márc. 23. 10:30
 8/15 A kérdező kommentje:
Nem tinikategória. :) engem zavar, at is beszéltük... De mikor elmeséltem valakinek, azt mondta, hogy ne azzal törődjek, hanem azzal, hogy hozzám jön haza. Nem élünk együtt, csak nálam van minden nap... Bonyolult történet, de akkor nem én gondolom rosszul.
2018. márc. 23. 10:39
 9/15 anonim ***** válasza:
70%
Ja.. meg olyan mondás is van, h mindegy, hogy hol jött meg az étvagy, csak otthon egyen... undorító, megalkuvóemberek takarója ez. Én biztos nem tűrném ezt. Annyit beszélhet, meg szórakozhat mással, amennyit akar, szingliként... szóval, válasszon belátása szerint, de a kettő együtt nem megy.
2018. márc. 23. 11:20
 10/15 anonim ***** válasza:
84%
Jézus... komolyan ennyire hülye vagy? Ha tényleg a haverja írt, akkor miért nem ír szerencsétlen csajnak, hogy bocs, a haverom szórakozott, nekem barátnőm van, és tiltja le a .. csába...Azért minden szart nem kell ám benyalni. Ez még igen szar duma... Akkor kefélhet is fűvel fával, csak hozzád menjen haza nem? Hát gratulálok.
2018. márc. 23. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!