Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék túllépni rajta, illetve a depis korszakomon a mindennapokon? (Bővebben lent)
Van egy srác, akibe szerelmes vagyok, de viszonzatlaul, semmi esélye a dolognak. Munkatársak vagyunk még 2 napig, utána már valószínűleg soha többé nem fogom látni... Ráadásul még ez a hülye féltékenység is itt van. Utálom, hogy ilyen vagyok, de nagyon zavar az exe (tukajdonképpen nem alaptalanul, van rá okom, de ezt most nem fogom kifejteni). Többek között ezért is (meg az életem egy másik része miatt is) elég depressziós vagyok mostanság (mostanság... Kb 9 hónapja).
Úgy vettem észre, hogy az, ami a legjobban segít rajtam ilyenkor, az az utazás. Rövidtávon mindenképp, de valamennyire hosszútávon is. Amikor csak lehetőségem van rá, utazok, ez az életem. Viszont nincsen se annyi pénzem, se annyi időm, hogy ezt olyan gyakran tudjam csinálni. Úgyhogy arra irányulna a kérdésem, hogy olyankor, amikor épp nem utazok, itthon vagyok, melós napokon, stb, olyankor mit tudok tenni, hogy könnyebben, gyorsabbban, fájdalommentesebben túllépjek rajta, illetve túllegyek a depimen?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!