Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az a nő, aki politikushoz megy feleségül, az "aranyásó"?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom, hogy normális nő ilyen szenny foglalkozású emberhez nem megy hozzá, csak ha a zsetonra utazik.2018. márc. 21. 16:10
1/8 anonim válasza:
Nem erdekel a masik foglalkozasa, csak ha nincs neki. Politikushoz is hozzamennek, kiveve ha Fideszes.
2/8 Noblesse Oblige válasza:
Ha általánosságban beszélünk a politikusokról, akkor ők pont az a kategória akik nem engedhetik meg maguknak a cicababákat (=öncélú házasságot). Az ő köreik sokkal inkább szólnak a politikai kapcsolatok erősítéséről, de még a gyerekeik házasságát is aszerint támogatják, hogy az hasznot hozzon a családnak.
A nevesebb politikusok inkább a kapcsolati és egyéb tőkék miatt veszik el az asszonyt. És ez igaz visszafelé is.
3/8 anonim válasza:
A nők nem egyformák. A pénznél amúgy sokkal édesebb a hatalom érzése, hogy te vagy az első számú tanácsadó, csomó titkot tudsz, híres és fontos emberek társaságába jártok. Amúgy meg csomó politikus a karrierje elején ismeri meg a házastársát, amikor ezek még csak csírájukban léteznek. Mire valaki államférfivé/asszonnyá érik az minimum negyven év, az alatt a politikus csak tacskó.
4/8 anonim válasza:
Lehet, te ugy gondolod, mas meg nem.
Semmi jogod itelkezni, foleg nem globalisan.
5/8 anonim válasza:
Kedvelem azokat az embereket, akikkel el lehet beszélgetni gazdaságról, politikáról, nemzetközi kapcsolatokról, tehetséggondozásról..stb. ha valakit kedvelek és külsőre is bejön, akkor szívesen randizom is vele. Ebből kifolyólag akár egy politikus is szóba jöhet. Ha pedig valakivel randizom és belezúgok és képesek vagyunk komoly kapcsolatot kialakítani, szerelmes vagyok, akkor valószínűleg szívesen hozzá is mennék. Eddig sosem gondoltam, hogy ezek alapján aranyásó vagyok, de ha aranyásónak lenni ezt jelenti, akkor lehet az vagyok.
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
Akkor mi van? Ha bankárhoz menne, az lenne a baj, ha hulladékgazdálkodási managerhez, akkor meg az.
Valószínűleg mindkét fél tud a közös kapcsolatba beletenni valamit - és ez a lényeg.
8/8 anonim válasza:
Amíg nem Fideszes úgyse lát pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!