Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megtehetnétek otthon maradnátok háztartásbelinek munka helyett?
Az a helyzet, hogy a párom programozó ezért nagyon jól keres. Nettó 500.000-et hazahoz. Én vendéglátásban dolgozom, egy csomó túlórával viszek haza kb 160.000-et.. Van egy szenvedélyem, ez a kerámiakészítés, valamikor éjszaka is nekiállok csinálni mert máskor nincs időm. A párom felhozta, hogy maradjak itthon, mert nem vagyunk arra rászorulva, hogy én is dolgozzak. Azt mondta azt szeretné ha azt csinálnám amit szeretek, plusz nyugodtan tudnám rendezni az itthoni dolgokat. Nyáron fogunk összeházasodni, utána pedig babát is szeretnénk.
Aki bántó vagy sértő dolgot szeretne írni az inkább ne tegye, köszönöm:)
#18:
(17-es vagyok)
Ez így tök korrekt. Én azt hittem, hogy hosszú távra gondolsz. Átmeneti állapotnak szerintem ideális, tanulj, szedd össze magad, találd meg a hivatásod és a céljaid. Ez egy frankó lehetőség.
Ha szereted a házimunkát, akkor meg főleg. Én sajnos lusta vagyok hozzá :). Megcsinálom, de nem szeretem.
Kizárt.
Még ha otthon is akarnék maradni, nem fejenként 250.000 Ft-ból tenném.
"Én nem maradnék otthon, mert bennem lenne mi van ha történik valami. Bármi révén előfordulhat, hogy a párod ne adj Isten nem lesz képes dolgozni."
És akkor? Készüljön egész életében arra, hogy mi van ha? Mi van ha ez lesz? Mi van ha az lesz? Kit érdekel? Lesz ami lesz. Úgyse lehet mindenre felkészülni, akkor meg mi értelme van azon fáradozni? Akkor is lenne valahogyan, gondolom nem életképtelen és meg tudná oldani azt a nehéz helyzetet is.
Szerintem próbáld meg, hogy saját üzletbe vágsz a kerámiákkal. Ha nem jön ösze még mindig visszamehetsz vendéglátózni.
Vagy keress egy félállást.
Kimondottan HTB nem max egy hónapig. Utána valami munkára lenne szükségem mellé.
Neked ott a hobbid, így azt próbáld meg.
De csak a pasira ne hagyatkozz, hogy eltart.
Én azt csinálom, de mellette hobbiszinten sütök másoknak :)
Heti 3-4 megrendelésem van, ami pénzt is hoz, plusz én is imádom csinálni.
Párom 7000 chf-jábó bőven megélünk, de az állatvigyázás és hobbicukrászat nekem is hoz azért a konyhára.
A Te esetedben semmi baj az otthon maradással,mert van,ami Téged érdekel.
Akkor van bajom,ha valaki nem tesz be se egy mosást,se nem takarít és főzni se tud,de otthon mereszti a valagát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!