Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megtehetnétek otthon maradnátok háztartásbelinek munka helyett?
Az a helyzet, hogy a párom programozó ezért nagyon jól keres. Nettó 500.000-et hazahoz. Én vendéglátásban dolgozom, egy csomó túlórával viszek haza kb 160.000-et.. Van egy szenvedélyem, ez a kerámiakészítés, valamikor éjszaka is nekiállok csinálni mert máskor nincs időm. A párom felhozta, hogy maradjak itthon, mert nem vagyunk arra rászorulva, hogy én is dolgozzak. Azt mondta azt szeretné ha azt csinálnám amit szeretek, plusz nyugodtan tudnám rendezni az itthoni dolgokat. Nyáron fogunk összeházasodni, utána pedig babát is szeretnénk.
Aki bántó vagy sértő dolgot szeretne írni az inkább ne tegye, köszönöm:)
Én is összekötöttem a kellemeset a hasznossal és logikussal. Jelenleg itthon vagyok és szórakoztatom magam és a pici lányom, közben pedig kutatok.
29/f, pszichológus
Én nem maradnék otthon, mert bennem lenne mi van ha történik valami. Bármi révén előfordulhat, hogy a párod ne adj Isten nem lesz képes dolgozni.
Emellett ha egyszer elválnátok, egyedül maradsz pénz nélkül.
Persze ez egyénfüggő, Neked kell tudnod, hogy valóban mi lenne számodra a helyes döntés. Ha úgy érzed így boldogabb leszel, és bízol a boldog jövőben, akkor maradj otthon és élj a hobbidnak. Sokan élnek így és sikeresek lesznek általa.
Én mindent túlaggódok, eniatt nem lépném meg, viszont mindannyiunk élete eltérő.
Kizart!
Raadasul en is programozo vagyok.
Csatlakozom az előttem szólokhoz,csakis úgy maradnék,ha lenne valami amivel leköröm magam, és még egy kis plusz jövedelmet is hoz.
Boldog lennék ha lenne rá lehetőségem,mert van amibe belefognék,de sajnos nem merek belefektetni.
Én itthon vagyok babával. Nagyon szuper dolog,de sokszor olyan rosszul érzem magam,hogy keveset járok emberek közé,meg,hogy "csak" a GYED-em van és nincs semmi plusz jövedelemem.
Amíg dolgoztam olyan jó volt néha kapni a prémiumokat és olyankor valami szuper dologra költeni.
Lonely Island: a programozó az nem háztartásbeli. Azért lettél lepontozva, mert nem a kérdésre válaszoltál.
Kérdező: háztartásbelinek semmiképp (függetlenül attól, hogy férfi vagyok, lefosom a klasszikus nemi szerepeket), biztosan dolgoznék valamit. Ha már jól kerestek, akkor minek töltenéd a drága idődet a hitvány házimunkával? Fizessetek meg egy takarítót vagy bejárót, aki rendben tartja a lákást, te meg koncentrálj arra, amit csinálni szeretsz. Én személy szerint pazarlásnak érezném, ha lenne lehetőségem bármit csinálni, és "csak" egy otthont vezetnék.
Ha megengedhetnénk, nagyon szívesen otthon maradnék, lenne bőven időm a hobbimra, amit szeretnék majd vállalkozás keretein belül végezni.
Csak úgy otthon beleőrülnék a semmittevésbe. Kell valami, amivel alkotok, létrehozok és segítek.
Fogadd el a párod javaslatát, élj a lehetőséggel!
Nem. Nálam ez szerepidegen, nem tudok magamra nem keresni pénzt.
Na meg gyereket sem akarok, tehát értelme sem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!