Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, ti is szoktatok irigykedn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti is szoktatok irigykedni a leszbikus nőkre? Én úgy veszem észre sokkal könnyebb az életük.

Figyelt kérdés

2018. márc. 20. 17:19
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Kicsit sem feltűnő kedves károgó,hogy pasi vagy. És mily meglepő agresszív,kioktató pasi...
2018. márc. 20. 20:41
 22/31 anonim ***** válasza:
40%

Kérlek, ne lottóz, mert nem lesz találatod.

27 éves Nő vagyok. Aztán, hogy ezt elhiszed-e vagy sem, az már rád tartozik.

De ha hazugnak nevezel, akkor valójában te szoktál hazudni, mert azt feltételezed a másikról,hogy olyan mint te.

2018. márc. 20. 20:46
 23/31 A kérdező kommentje:
Egy nő már leàllította volna magát és nem harcoskodna olyan tèmàban ami nm is vonatkozik rá.
2018. márc. 20. 20:49
 24/31 anonim ***** válasza:
21%

Ne magadból indulj ki, nem mindenki olyan, mint te.

Tudod, vannak emberek, akik nem látnak bizonyos dolgokat az életükben, és ezekre a dolgokra egy kívülálló személy, aki jártas pl. a pszichológiában, önismeretben, párkapcsolati témában, az fel tudja rájuk hívni a figyelmet, hogy az illető azon változtasson.

Én jártas vagyok az előbb említett témákban, és a másiknak felhívtam a figyelmét, hogy tévesen látja a dolgokat.

2018. márc. 20. 20:54
 25/31 anonim ***** válasza:
80%

:D :D :D

Ismered azt, amikor egy boltban kiderül, hogy lopnak és a tolvaj a leghangosabb, hogy tolvaj van a boltban?

Most te pont ugyanazt csinálod.

Azt feltételezed rólam, hogy pasi vagyok, miközben valójában te vagy a pasi nőnek kiadva magad.

Szánalmas vagy. Remélem nincs jobb életed, mint amit itt tudsz provokálni.

Nem egy gyökérnek akarom bizonygatni, hogy nő vagyok.

Komolyan, azt hiszed, hogy minden nő összetart csak azért, mert nő??? Úristen, szüleid se neveltek meg téged eléggé.

És gondolom azért hiszed azt, hogy pasi vagyok, mert még soha nem olvastál ilyen stílusban nőtől szöveget. Jéééé... csoda történt.. most olvashattál.

Ember, fogd már fel, KÜLÖNBÖZŐEK VAGYUNK!! Attól, hogy p..nci van a két lábam között, és van két kicsi mellem, még nem fogok papucsként viselkedni úgy, ahogy te csinálod.... és azt hajtogatni, hogy jaj, de irigylem a leszbikus csajokat. Mit irigyeljek rajtuk?

De te mit tudtál felmutatni az életben? Sz..r életed lehet, ha másét irigyled. Inkább tegyél azért, hogy jobb életed legyen.

Az, hogy egyesek elé tükröt tartok az nem szokott sokaknak tetszeni, mert szembesítem őket a saját butaságukkal.

Éretlen vagy. Majd egyszer agyilag is felnősz.

2018. márc. 20. 21:21
 26/31 A kérdező kommentje:

Kár a gőzért,minden mondatodból üvölt hogy pasi vagy.Pont ezért az arcbamászó,szánalmas gerinctelen stílus miatt csípnek benneteket egyre kevéssé a nők.

És valami értelmi fogytékod is lehet, nem fofod fel hogy ha egyszer leírtad a válaszod el lehet tűnni, nem kell mindenkit habzó szájjal leoltani,mert nem azt írják amit látni akarsz. Nem volt leírva hogy minden nőnek össze kell tartani, nem is minden nőhöz szólt a kérdés.És attól hogy nem egyforma minden nő még meg lehet állapítani hogy te nem vagy,egy nő nem nyilatkozik úgy hogy "azért mert punci van a lábam között".

Képzelem akkor a nőddel milyen empatikus meg megértő vagy,ha itt höbörögsz mert valaki leírta a véleményét.

Remélem holnapra eljut az agyadig hogy nem kell belőled állnia 10 oldalnak,húzz innen mert nem vagyok kíváncsi rád.

2018. márc. 20. 21:31
 27/31 anonim ***** válasza:
66%

Szüleid büszkék lehetnek rád, hogy ilyen gyereket neveltek fel, mint te... de sebaj, nem kell mindenkinek boldog élet. :)

Itt már csak támadni tudsz, hisz másba már nem tudsz belém kötni, csak hajtogatod az egód által tévesen kitalált eszmét, hogy azt hiszed, hogy pasi vagyok. Miközben csak egy nő, aki határozott és erős kifejlett személyiséggel, jellemmel rendelkezik, mert megtanulta, hogy a nő nem azért nő, hogy meghunyászkodjon, hanem hogy kiálljon magáért és egyenlő legyen a férfival.

De remélem, hogy te legalább nem vagy hímnős, vagy nem vagy szakállas nő.

2018. márc. 20. 21:39
 28/31 anonim ***** válasza:
22%

Csak a gyarlóság miatt könnyebb. Férfi-nőnél, sok a kapcsolati zavar, náluk SOKSZOR simán csak "kedvellek, akkor megpróbáljuk? - Én is kedvellek, igen."

(Én így csinálom heteró kapcsolatban is. Csak meg kell találni a megfelelő embert s működik.

2018. márc. 21. 12:12
 29/31 anonim ***** válasza:
Leszbikus párkapcsolatokban a legmagasabb a családon (párkapcsolaton) belüli erőszak (arányaiban)
2018. márc. 27. 09:07
 30/31 kokohoho ***** válasza:
90%
Ha nő vagy és nőre vágysz, ne itt keress önigazolást,,,, ne irígykedj, próbáld ki és megtudod! Ha egyáltalán nő vagy,,,, mert szerintem majdnem biztos, hogy csak provokátor pasi, akinek bejön, mikor két nő simogatja egymást. A kérdésedben benne van a válasz és ha valaki, nem aszerint válaszol, rögtön előadod a sértődöttet! Abból is gondolom, hogy nem ismered a nőket, hogy feltételezed róluk, hogy képesek bármmit is elengedni, amire egyszer rákattantak,,,,, egy igazi nő, ha úgy érzi, hogy igaza van, küzd az utolsó lehelletéig,,,, vagy még inkább, a vitapartnere utolsó hajszáláig!
2018. márc. 27. 16:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!