Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti is szoktatok irigykedni a leszbikus nőkre? Én úgy veszem észre sokkal könnyebb az életük.
Honnan tudod, hogy érzékenyebb és empatikusabb?
Párom nagyon érzékeny és empatikus.
Nálunk nincs veszekedés és probléma a szexben.
Egy kapcsolatban nincs dominancia, egyenlőség van. De ha te papucs vagy, akkor az a másik is dominálni fog feletted és az nem nemtől függ.
Ha meg papucsnak érzed magad a kapcsolatban arról te tehetsz, miért vagy egy ilyen kapcsolatban, miért nem változtatsz magadon. Te választottad azt a pasit.
A negyedikre nem tudok mit mondani, talán csak annyit, hogy párom még mackóban és otthoni ruhában is szépnek talál. És már az első pár hónapban azt mondta, hogy ő szeret szőröstől bőröstől.
Akkor légy leszbi, ha erre vágysz.
# 12
"Honnan tudod, hogy érzékenyebb és empatikusabb?
Párom nagyon érzékeny és empatikus. "
A nők általában érzékenyebbek és empatikusabbak. Ez tudományos tény. Rengeteg tanulmány van erről, hagy ne kelljen kikeresnem és belinkelnem.
"Nálunk nincs veszekedés és probléma a szexben."
Ha nálatok nincs a szexben probléma az szuper, de általában a férfiak sokkal gyakoribb együttlétre vágynak, mint a nők. Ezenkívül a férfiaknak sokszor vannak olyan fétiseik, amik a nők számára megalázóak/fizikailag fájdalmasak, vagy csak egyszerűen egyáltalán nem izgatóak.
"Egy kapcsolatban nincs dominancia, egyenlőség van. "
A hetero kapcsolatokban általában dominancia van. Pl. a férfi karrierje általában fontosabb, a nőnek egy támogató szerepe van. Ő teremti meg az "otthon melegét". Vezeti a háztartást és érzelmi támogatást nyújt a férfinak. Az évek során sokat változott ez a felállás, de szerintem a kapcsolatok többségében nincs egyenlőség.
"Ha meg papucsnak érzed magad a kapcsolatban arról te tehetsz, miért vagy egy ilyen kapcsolatban, miért nem változtatsz magadon. Te választottad azt a pasit. "
Nincs barátom, nem vagyok papucs.
"Akkor légy leszbi, ha erre vágysz."
Szívesen leszbi lennék, ha lenne rá mód, de nincs.
Juj, nagyon kilóg a keserűség és az ostoba általánosítás...
Nekem semmi, mivel nő vagyok. Csak nem követem el azt az ostoba hibát, hogy minden férfira ráhúzzak néhány rossz tapasztalatot.
Mondjuk a te kérdésed is egy merő általánosító marhaság, nem is tartom az ilyen egysíkú embereket partnernek.
Ne hazudtold meg magad, mert a szavaiddal ütöd saját magad:
"így nem kell mellette másodrendűnek éreznem magam és folyamatosan megküzdeni az egyenlőségért"
vs
"nem vagyok papucs."
Szóval, nem vagy papucs, de egy kapcsolatban másodhegedűsnek érzed magad, bólogatsz, mindent eltűrsz, gyáva vagy kiállni magadért, határozatlan vagy... de állításod szerint nem vagy papucs.
Tudtommal egy normális kapcsolatban egyenlőség van, a férfinak NEM fontosabb a munkája a családjánál, és csak a papucs kapcsolatokban van alá-fölé rendeltségi viszony.
Egy normális kapcsolatban a nő NEM házirabszolga, amit te leírtál. A férfi is nagyon sok mindent átvállal.
A rossz tapasztalatodból pedig nem kéne következtetést levonni. Arról pedig, hogy csak ilyen tapasztalataid
voltak arról meg csak te tehetsz, nem más.
A szexualitásról meg csak annyit, hogy olyan párt kell választani, akivel hasonlóak az igényeink. Fétis? Ki mondta, hogy ilyen degeneráltakkal kell összeállni?
"Szívesen leszbi lennék, ha lenne rá mód, de nincs."
Hogyhogy nincs? Hisz annyi leszbikus van, vagy csak gyáva vagy kezdeményezni náluk?
Tudod, ha az ember nagyon akar valamit, akkor nem a sült galambot várja, hanem tesz is érte.
"A szexualitásról meg csak annyit, hogy olyan párt kell választani, akivel hasonlóak az igényeink."
Ez mindenre igaz. És sok nő azért választ domináns férfit, mert arra van igénye. Attól még nem lesz a férfi hibája, hogy nem egyenlő felek a párkapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!