Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből lehet észrevenni, hogyha bejövünk egy lánynak?
Van egy nagyon kedves lány osztálytársam, nagyon tetszik nekem. Alapjáraton egy nyitott, laza lány. Egyik nap beszélgettem vele, de sajnos pár mondatnál többet nem tudunk egymással beszélgetni. Látszott rajta, hogy kicsit zavarban volt. Másokkal nagyon simán el tud beszélgetni, vagyis külső szemmel én így látom. Én nagyon nehezen barátkozom, és nem is igazán tudom, miről beszélgethetnék vele, ha odamegyek hozzá. Az meg, ha folyamatosan odamennék hozzá és róla kérdezgetnék, abból biztosan rájönne hogy tetszik nekem, mert régebben egyáltalán nem beszélgettünk, és nem is igazán ismerem, szóval furcsán jönne az ki.
18/L.
Nem tudom pontosan, de szerintem hetero a lány.
Hogyha elhívom, akkor valószínűleg már sejtené, mivel eddigi évek alatt talán 2x ha beszéltem vele, mostanában próbáltam vele kicsit többet beszélgetni, de sehogysem sikerül. Néha nagyon hülyeségeket mondok/csinálok, ha ott van mellettem.
Szerintem a legalapvetőbb jel ha tetszel egy lánynak az az ha mosolyog ha veled beszél. Én ha bármikor olyan fiúval beszéltem aki tetszett, folyton mosolyogtam. De nem is kell hozzá beszélgetés feltétlenül. Szerintem mosolyogj rá te is bátran, amikor csak szemkontaktus jön létre. És nem baj az ha megsejti hogy tetszik neked, mert ha viszonozza onnantól bátrabb lesz ő is :)
Sok sikert
3-as, igen, próbálok mindig rámosolyogni ha egymás szemébe nézünk. És egyik nap is visszamosolygott.. Gyönyörű a mosolya is:) csak tényleg, a beszélgetés nem megy nekünk, nem vagyunk közös hangon.
Utolsó válaszoló, ha pasi vagy, nem is értem mit keresel itt ebben a témakörben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!