Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, ti is szoktatok irigykedn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti is szoktatok irigykedni a leszbikus nőkre? Én úgy veszem észre sokkal könnyebb az életük.

Figyelt kérdés

2018. márc. 20. 17:19
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
89%
És miben könnyebb? Miért irigykednék rájuk? Nincs mire!
2018. márc. 20. 17:21
 2/31 anonim ***** válasza:
76%

1: Nyilván a témakörrel kapcsolatban, amiben fel lett téve a kérdés.

---

Én ugyanígy vagyok a bu zikkal.

26/F

2018. márc. 20. 17:22
 3/31 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem is könnyebb, de ezt még nem hallottam senki mástól.
2018. márc. 20. 17:23
 4/31 anonim ***** válasza:
56%
Mitől könnyebb?
2018. márc. 20. 17:28
 5/31 anonim ***** válasza:
89%
Nem szoktam, es nem hiszem, hogy sokkal konnyebb lenne, eleve ha megtetszik nekik valami idegen, az jo esellyel hetero, szoval ketlem, hogy olyan jo lenne nekik.
2018. márc. 20. 17:31
 6/31 anonim ***** válasza:
16%

Biszexuális vagyok, voltam párkapcsolatban mindkét nem képviselőjével.

Férfiakkal minden téren egyszerűbb.

2018. márc. 20. 17:53
 7/31 anonim ***** válasza:
10%
Mitől könnyebb nekik,mert úgy néznek ki mint egy rakás kaki,és mégis jut nekik pár?
2018. márc. 20. 17:54
 8/31 anonim ***** válasza:
78%
Biszex vagyok és valóban nőkkel voltak az eddigi legnormálisabb kapcsolataim, de a leszbikus ismerőseimen látom, hogy a leszbikusságnak is megvan a hátránya (bár nem feltétlenül párkapcsolati téren)
2018. márc. 20. 18:09
 9/31 anonim ***** válasza:
96%
háát régebben egy kicsit igen, mert ugye a nők érzékenyebbek így jó eséllyel törődőek és figyelmesek egymással a kapcsolatban, de más téren nagyon nem irigyelném őket, mert nehéz lehet elmondani családtagoknak főleg idősebbeknek, meghát a társadalmi megítélés... de van ugye akit ezek nem érdekelnek :)
2018. márc. 20. 18:56
 10/31 anonim ***** válasza:
70%

Jobb leszbikusnak lenni, mert egy nő:

-érzékenyebb és empatikusabb általában

-hasonló igényekkel rendelkezik pl. szex terén is, ezért ezekből nincs akkora veszekedés, mint egy hetero kapcsolat esetén

-nem próbál meg irányítani/ledominálni stb. (általában), így nem kell mellette másodrendűnek éreznem magam és folyamatosan megküzdeni az egyenlőségért pl. házimunka terén, mert természetes lenne az egyenlő megosztás és természetes, hogy én is vágyok sikeres karrierrre

-vonzalma kevésbé alapul a külső megjelenésen, ezért nem kell a külsőmre annyi pénzt/időt/energiát fordítanom

Kár, hogy hetero vagyok..

2018. márc. 20. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!