Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok nyomozni a másik után? Belenéztek a telefonjába, üzeneteibe, e-mailjeibe?
56%-os, azért nem reklámozom, mert paranoiából nem tettem ilyet.
Elnézve a válaszok egyrészét, nem csodálkozom, ha valaki belenézeget a telefonokba.Itt büszkék is rá, ha átverik a párjukat.
"Elnézve a válaszok egyrészét, nem csodálkozom, ha valaki belenézeget a telefonokba.Itt büszkék is rá, ha átverik a párjukat."
Az, hogy a GYK-n milyen troll-válaszok születnek a magadfajták bosszantására, még senkit sem jogosít fel a magánszféra megsértésére.
"Az, hogy a GYK-n milyen troll-válaszok születnek a magadfajták bosszantására, még senkit sem jogosít fel a magánszféra megsértésére."
Nos az lehet, hogy ezek itt trollok, de vannak, akik gyakorin kívül a valóságban nemcsak trollkodnak.És a logikádat követve, arra sincs senki feljogosítva, hogy átba..szon a hátam mögött.Vallja be önként és akkor nem kell ilyen módszerekhez nyúlni.Az esetek nagyobb részében ez nem történik meg.Ha átba..sznak, akkor számoljanak azzal, hogy így vagy úgy, de kiderítem a valóságot, ha ezzel a módszerrel, akkor ezzel a módszerrel.Lehet dühöngeni.Jogom van tudni az igazat.
Mi a feleségemmel nem nyomozunk, mivel járásunk kezdetétől fogva megvan neki is és nekem is a másik összes jelszava mindenhova, e-maileinkbe is rendszeresen belenézünk, nyomtatunk egymásnak, egymás helyett ha úgy adódik e-mail-t írunk vagy sms-re válaszolunk....mobilok mindig össze-vissza a lakásba bármelyikünknek csörög felveszi aki épp közelben van vagy elolvassa a sms-t aki a közelben van.....átvesszük egymás leveleit a postástól...sőt ha valaki szeretne valamit valakitől együtt röhögünk akár nő akár férfi a béna próbálkozásain és együtt válaszolunk a szerencsétlenek, hogy le lehet kopni :-) Természetesen alap, hogy megmutatjuk egymásnak a próbálkozó e-mailit, sms-it....ha éppen még a másik nem vette észre :-) De alapból is együtt vagyunk mindig...rendezvényekre, programokra is együtt megyünk mindenhova.....ilyen "rendszerben" alapból feltűnne a legkisebb gyanú! Az meg nehezen magyarázható ha hosszú évek után valamelyikünk dugdosná a másik előtt a mobilt..vagy törölgetné az e-maileket ami mellesleg ugy van beállítva, hogy nekem is jön értesítés a mobilomra, ha feleségemnek e-maile jött és eltudom olvasni és a feleségem mobilja is úgy van beállítva, hogy bármikor lekérheti az én e-maileimet! Ennyi!
Sose volt probléma! Egyikünknek sincs takargatnivalója és legalább már a kezdetleges próbálkozásokat is észrevesszük ha valaki úgy gondolná akár rá akár rám startolna! az e-mailre a válasz már koptatós :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!