Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan érzem magam most gáznak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan érzem magam most gáznak?

Figyelt kérdés
Nem akarok regényt írni, mert szerintem már rengeteg ilyen volt itt. Szóval, Én már többet éreztem a lány iránt mint barátság, nagy nehezen összeszedtem magam és elmondtam neki az érzéseim. Erre Ő végig sem hallgatott, neten is szimplán kitörölt/letiltott. Még annyit se írt h "takarodjmár". Most jelenleg egy rohadt nagy gyökérnek érzem magam, épp iszom le magam a sárga földig... Tényleg ennyire gáz lenne amit tettem, vagy csak én én túlzom el?

2018. márc. 19. 18:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem tulzod el .Ha sokat vártàl vele akkor főleg nem gáz .A csaj volt gàz sztem.Te összeszedted magad ő még arra sem méltatott hogy végig hallgasson.Mégha nem jössz be neki akkor is megtisztelhetett volna hogy végig hallgat .
2018. márc. 19. 21:26
 12/12 A kérdező kommentje:
Lehet kicsit félreérthetően fogalmaztam, de természetesen élőben mondtam el neki, nem neten
2018. márc. 19. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!