Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan érzem magam most gáznak?
Inkább az a gáz, hogy nem hallgatott meg. Mármint az nem fáj senkinek.
26F
Jaguár, te tényleg annyira ostoba vagy, hogy azt hiszed, az a lány aki szó nélkül tilt valakit itt játssza a megértőt, és eszedbe sem jut, hogy aki nőként itt megértő, az urambocsá, a valódi életben is az? Mert ugye minden nő egyforma? Istenem, csoda hogy egyáltalán szóba áll veled egy is....
Kérdező, nem vagy gáz, ne idd le magad ilyen hülyeségért. A csaj viselkedése volt gáz. Szépen, kulturáltan is közölhette volna, hogy ő nem érez úgy, ahogy te.
"Jaguár, te tényleg annyira ostoba vagy, hogy azt hiszed, az a lány aki szó nélkül tilt valakit itt játssza a megértőt"
Az oldal egyik legszélsősségesebb férfigyűlölő felhasználója lenne erre a legjobb példa.
És, ha nem lenne annyira tipikus és gyakori ez a fajta viselkedés a lányoktól/nőktől akkor igazából szóba sem kerülne. De mit tudsz te lányként? Mennyi lánnyal próbáltál eddig kapcsolat céljából ismerkedni, őszinte beszéddel?
Mert, ha ezt te nem tapsztalatod az esetek többségében a férfiak felől, de ellenben a férfiak meg igen akkor bocs, hogy le kell rombolnom a világodat, de az általam írottak nagyon is relevánsak.
Dehogy gáz. Egyszerűen ő nem kíváncsi rád.
Moondjuk sztem "végighallgatott", hisz azért tiltott le, itt lehet, nekem nem világos valami.
Azt nem értem, a "takarodj már", miért lett volna jobb, szerintem az csak még megalázóbb. Ha nem jövök be valakinek, inkább ignoráljon, mint cigánymód beszéljen velem. Legyen minél rövidebb a gázos rész.
nem mindegy, mi minden történt még ezen kívül.
ha eddig áártatlan alapon találkoztatok (netán véletlenül), és most kijött belőled, max. kellemetlenül érzi magát, mert nem számított erre.
ne érezd magad gáznak, többnyire én úgy értékelem, hogy mit csináltam, hogy hogy reagál rá, aki fontos. pl. én mondtam először a barátomnak, hogy szeretlek. most ő mondja többször. minden csill.
ha nem zaklattad, tényleg tudd be annak, hogy érdemes valaki... árnyaltabb gondolkodásút keresned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!