Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a férfi vajon akkor mit akarhat, mire számítsak?
Nemrég megismerkedtem egy férfivel vásárlás közben és nagyon jót beszélgettünk, borzasztó szimpatikus volt.
A gubanc csak az, h neki családja van mert láttam már máskor is feleségével, gyerekével vásárolni.
Arra gondoltam, talán csak egy kósza numerát akar. Legutóbb viszont úgy futottam vele össze, h a feleségével vásárolt és kedvesen rámköszönt. Én azt hittem h úgy elmegy mellettem, mint bármelyik idegen ember mellett.
Lehet h csak barátkozni akart?
Én viszont kerülöm, mert talán jobb így. nem tudom, jó teszem e.
28N
Igen beteges a gondolkodásod, ha az, hogy valaki elbeszélget veled, számodra azt jelenti, hogy meg akarja veled csalni a feleségét!!!!
Egy (vagy akár gyakoribb) beszélgetés nem jelent szexuális közeledést, csak egyszerüen barátságos valaki.
Csak mert láttam h kölcsönös a szimpátia, és korábban meg szemeztünk sokat.
Egyébként meg érdekes, hogy találtam egy hasonló kérdést korábbról, ahol viszont egy férfi kérdezett hasonlót. Ott viszont jól megkapta a magáét, hogy félre akar dugni és jól teszi a nő, h kerüli...
1. Te beavatkoznál egy család életébe?
2. Te összejönnél olyannal, aki veled csalná a feleségét?
3. Nem félnél, hogy később már téged fog csalni valakivel?
4. Egy kis szemezésből tényleg az jön le, hogy akar valamit?
A válasz akár jöhet privátban is!
Ezek szerint csak én válogatom meg, hogy milyen pasival jövök össze, vagy csak nem gondoltál bele?
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!