Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randikon egy férfi mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randikon egy férfi mindig kitér attól, hogy meg kell, hogy hívjon még is mire számítsak?

Figyelt kérdés

Nagyon jól keres elmondása szerint /200 ezer ft felett,szülőkkel él/

Nos első randin is csak sétálni voltunk.2.randin elmentünk fagyizni,de azt is én mondtam, fagyi után meg beültünk az autóba és megálltunk egy kietlen helyen és csak beszélgettünk,sok idő eltelt,de még azt se kérdezte meg éhes-e vagyok szomjas e vagyok.Mintha ezekre nem figyelne.

3. randin moziba vitt amit szintén én mondtam neki,de nagyon nehezen vett üdítőt azt is én mondtam,hogy ha már beülünk egy 2 órás filmre üdítő legyen.Popcornt nem is vett.Már mondani se mertem.

Mintha sajnálná rám a pénzt,pedig nem nagy tételekről beszélek! Haverjaim hívnak meg kajálni meg strandolni,bulizni és nem sajnálják rám a pénzt,pedig nekik sincs sok töredéke mint amennyit ez a srác keres,mégis.. pedig csak haverok!!!!

Komolyan elgondolkoztam,hogy egy ilyen embertől mit várjak hosszú távon.

Eddigi randijaimon sem volt kérdés,mindennel elhalmoztak a férfiak és nem nekem kellett konkrétan könyörögni,hogy szomjas vagyok légyszi vegyünk már üdítőt.

Nem azt mondom,20 ezreket költsön rám. De 1,5 hónapja ismerjük egymást és egy 200 ft-os üdítőért úgy kell könyörögni.

Nem egy pénz éhes nő vagyok,csak szerintem egy fagyi,üdítőt magától kell hogy jöjjön egy férfinak és a ne a nő könyörögjön,hogy vegyünk.Hanem figyelmesség!!

Jelenleg nem dolgozok,nincs is pénzem.De szerintem ha lett volna simán engedte volna,hogy én fizessek mindent.Július közepétől szerencsére lesz melóm.

Erről mi a véleményetek? Még első randin azt mondom oké csak sétáljunk,de 2.-3.randin én könyörgök neki...hááát nem tudom..

2015. jún. 30. 11:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
59%
Nem foglalkoznék ilyen pasival,aki ennyire sóher.
2015. jún. 30. 11:23
 2/19 anonim ***** válasza:
49%

"Nagyon jól keres elmondása szerint /200 ezer ft felett,szülőkkel él/"

200 az nettó, vagy bruttó? Nettó 200-at azért nem mondanék annyira nagyon jónak. Bruttó 200-at meg pláne nem.

Egyébként nekem furcsa, hogy másfél hónap "ismeretség" után már "dicsekszik" a szerinte húdejó fizetésével. Szerintem magamon, a főnökömön és a NAV-on kívül senkinek semmi köze, mennyit keresek.

Kérdésre válaszolva, vagy kamurambó, vagy meg sóher. Netán mindkettő egyszerre.

2015. jún. 30. 11:25
 3/19 Mumusan ***** válasza:
Hagyd a francba.
2015. jún. 30. 11:31
 4/19 A kérdező kommentje:

200-230 ezer ft-ot kap kézhez,attól függ mennyit dolgozik túlórázik e vagy sem. Hát ezt már kb 3-4. beszélgetésünkkor leírta mennyit keres. Szüleinek nem ad le pénzt. Max amire többet költ az a benzin,mert autóval jár dolgozni,de mivel viszi a kollégáit,sokszor ők is beszállnak a benzin pénzbe.

Nem hinném,hogy hazudik,mert sok ismerősöm ismeri a céget ahol dolgozik,mindenki mondja ott jó a fizetés.

Bocsi,én 100 ezer ft felett sose kerestem,nekem napi 8 órára hétfőtől péntekig 200 ezer ft feletti kereset jónak számít!! :D

Akkor valószínlúg sóher :/

5/19 anonim ***** válasza:
31%
Ha ő kibírja evés-ivás nélkül, akkor joggal feltételezheti, hogy te is. Ha az ismeretségetek első 2 hónapjában nincs munkád, akkor szintén joggal feltételezheti, hogy eltartót keresel. Jogos kérdés, hogy ha neked nem telik miből, akkor mért akarsz nagy lábon élni, mért nem jó pusztán csak beszélgetni. Sóher a pasi, de neked sem kéne ennyire felháborodnod, más pasi se venné jó néven, ha így mész bele egy kapcsolatba.
 6/19 anonim ***** válasza:
Èn soha de soha nem vàrtam el senkitől akàr hogy is keres, eleven nem isèrdekelt màsok fizetèse. Ha valami kellett megvettem magamnak! Nem kell fizetős nőcinek lenni...komolyan lehet pont most próbàlja kifigyelni hogy mennyire vagy pènzèhes ès ezek alapjàn nagyon!
2015. jún. 30. 11:33
 7/19 A kérdező kommentje:

Én mondtam neki,hogy most végeztem el a tanfolyamat és jelenleg munkát keresek! Mivel tanultam,gyakorlatra jártam nem melóztam. Ő teljes mértékben megértett és mellettem állt.Mint írtam nincs nálam egy ft se.Így hiába voltam szomjas,nem tudtam venni magamnak semmit sajnos!!

Eddigi férfiaknál nem volt gond,mindig kérdezték hogy szomjas vagy éhes vagy. Nem azt mondom,hogy vigyen el Budapest legdrágább éttermébe -.-

Ha pénz éhes lennék akkor első randin ott hagytam volna. De nem tettem,mert nekem nem a pénz számít!! Csak az oda figyelés!! Szerintem alap,hogy az elején vhogy meg kell nyerni egy nőt. Alap dolog mint mondjuk hogy vegyen egy vizet az nem jut eszébe,hát nem tudom...

2015. jún. 30. 11:42
 8/19 anonim ***** válasza:
51%
kÉRDEZŐ,jól látod a dolgokat.Aki még egy üdítőre is sajnálja a pénzt,mire lehet számítani vele kapcsolatban ? Semmire.Még jó hogy nem kéri el a benzin felét,pfff.Még egy ismerősök is megkérdezik egymástól,ne igyunk-e valamit,stb,nem hogy egy kapcsolatban.Nem figyelmes,fogához veri a garast,ennyi.
2015. jún. 30. 12:10
 9/19 anonim ***** válasza:
54%

Nem rád nem költ, hanem magára sem, ő ilyen spórolós, rossz szóval sóher.

Legalább több pénz marad másra.

2015. jún. 30. 12:44
 10/19 anonim ***** válasza:
30%

A pasi sóher, igen.

De te akkor is túlságosan anyagias vagy, még ha felháborodsz is azon, hogy egyesek pénzéhesnek tituláltak.

Nekem az első pár hónapban rendesen égett a képemről a bőr a pasim előtt, hogy még a 200 Ft-os üdítőt sem tudom kifizetni magamnak, nemhogy elvárjam tőle...

Nem azzal van a gond, hogy egy pasi legyen udvarias, az alap elvárás, persze. De nem mindegy, hogy hogy.

Ha a pasi elhív (meghív!) moziba, fagyizni, bármi, és utána elvárja, hogy magadnak fizesd, az bunkóság, igen. De az adott pasi téged nem hívott sehova, te erőltetted, hogy menjetek ide-oda. Ilyen verzióban pedig igenis természetes, hogy magának fizeti, és fizesd te is magadnak a részed. Máskülönben csak meghívatod magad, ami (ismeretlenül, első randikon) csak egy lépésre van attól, hogy a pénze a lényeg.

Ha nincs pénzem, akkor nem kérdezek rá, hogy menjünk moziba, mert nem várom el, hogy meghívjon. Ha pedig ő ajánlja fel, akkor jelzem, hogy nekem nem futja rá - így adott a lehetőség, hogy ELDÖNTSE, meg akar-e engem hívni, vagy sem. Mert ugye, ez sem kötelező.

Lehet javasolni sétát, kirándulást, egyebet, amik nem kerülnek semmibe. Nemcsak az első randin, bármikor.

Volt olyan pasim, aki kérdés nélkül fizetett nekem is mindent, sőt, vérig sértődött, ha nem hagytam. Ettől még nem volt jobb ember. A mostani párom nem hív meg többnyire sehova, mert spórolós, sőt, sokszor én fizetek, ha megyünk valahova. Mégis többet ér milliószor emberileg, mint az előbb említett ex.

2015. jún. 30. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!