Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randikon egy férfi mindig kitér attól, hogy meg kell, hogy hívjon még is mire számítsak?
Nagyon jól keres elmondása szerint /200 ezer ft felett,szülőkkel él/
Nos első randin is csak sétálni voltunk.2.randin elmentünk fagyizni,de azt is én mondtam, fagyi után meg beültünk az autóba és megálltunk egy kietlen helyen és csak beszélgettünk,sok idő eltelt,de még azt se kérdezte meg éhes-e vagyok szomjas e vagyok.Mintha ezekre nem figyelne.
3. randin moziba vitt amit szintén én mondtam neki,de nagyon nehezen vett üdítőt azt is én mondtam,hogy ha már beülünk egy 2 órás filmre üdítő legyen.Popcornt nem is vett.Már mondani se mertem.
Mintha sajnálná rám a pénzt,pedig nem nagy tételekről beszélek! Haverjaim hívnak meg kajálni meg strandolni,bulizni és nem sajnálják rám a pénzt,pedig nekik sincs sok töredéke mint amennyit ez a srác keres,mégis.. pedig csak haverok!!!!
Komolyan elgondolkoztam,hogy egy ilyen embertől mit várjak hosszú távon.
Eddigi randijaimon sem volt kérdés,mindennel elhalmoztak a férfiak és nem nekem kellett konkrétan könyörögni,hogy szomjas vagyok légyszi vegyünk már üdítőt.
Nem azt mondom,20 ezreket költsön rám. De 1,5 hónapja ismerjük egymást és egy 200 ft-os üdítőért úgy kell könyörögni.
Nem egy pénz éhes nő vagyok,csak szerintem egy fagyi,üdítőt magától kell hogy jöjjön egy férfinak és a ne a nő könyörögjön,hogy vegyünk.Hanem figyelmesség!!
Jelenleg nem dolgozok,nincs is pénzem.De szerintem ha lett volna simán engedte volna,hogy én fizessek mindent.Július közepétől szerencsére lesz melóm.
Erről mi a véleményetek? Még első randin azt mondom oké csak sétáljunk,de 2.-3.randin én könyörgök neki...hááát nem tudom..
Igazad is van, meg nem is.
Igazad abban van, hogy illene kicsit gálánsabbnak lennie.
Az viszont egyáltalán nem korrekt, hogy 3. találkozó után már anyagi elvárásaid vannak a partnered felé.
Szívesen meghívok barátokat, lányokat italra, de amikor látom a szemén, hogy sóvárog, meg az én pénzemen kérdés nélkül (!!) rendelget a moziban, akkor az számomra taszító.
Szóval a tanácsom, hogy nem könyörögni kell, hanem eldönteni, hogy ezzel a konkrét sráccal, aki ilyen hozzáállást képvisel, akarod-e folytatni az ismerkedést. Vagy a legközelebbi randikra viszel otthonról kaját-piát :D
Akár célzásként is.
Ha meg rákérdez, akkor mondhatod, hogy "A múltkor amikor a kocsiban ültünk nagyon jót beszélgetttünk és jól éreztem magam viszont baromira szomjas voltam, a közelben pedig sehol nem volt lehetőség innivalót venni, ezért gondsoltam most felkészülök, hogy a legközelebbi beszélgetés hangulatát egy ilyen apróság ne rontsa el."
Ezzel semmi rosszat nem mondtál, a célzás részét meg vagy érti, vagy nem.
Igen sóher a srác, ez tény. De te meg tipikus p.csa vagy, aki elvárja, hogy kifizessék a dolgait, ezt lányként mondom.
Te nem dolgozol, ő igen. Örülj neki egyáltalán, hogy munkanélküliként veled van...és még neked áll feljebb.
Néhány kommentet olvasva, fogom a fejemet... Édes istenem...
Hála a jó égnek, hogy eddig normális nőkkel ismerkedtem!
1:1 arányban hívjuk meg egymást, persze nem nézzük szigorúan, h na múltkor te fizettél most én jövök! De nagyjából emlékszünk egymás gesztusaira, és igen, ha meghívnám tegyük fel egy mozira akkor jól eső érzéssel töltene el, ha mondjuk meghívna egyszer hamburgerezni.
Nem kitartani akarom én a nőt... Egyébként egyetemista vagyok, így értelemszerűen nem is rendelkezhetek havi 200 ezres nettóval, de még a százról se álmodozhatok jelenleg...
Olyan is volt, hogy mindketten külön fizettünk, egyikünk se hívta meg a másikat, nem ajánlottuk fel. De ebből, soha nem csináltunk semmi problémát!
Szívem hagyjad csak, most én állom. Ha nem mondja egyikünk se, akkor meg mindenki magának fizet ilyen egyszerű ez szerintem...
De ezt nem lehet az elején megbeszélni?
Én pl azt gondoltam ha annyira fel vág a fizetésével,és tudta,hogy nekem nincs pénzem,mivel tanultam és nem melóztam.Akkor neki ez nem probléma...de vhogy nem ezt vettem észre..Lenne pénzem én is fizetnék természetesen!
#17,
De igen, meg lehet beszélni az elején.
Csakhogy te nem beszélted meg vele, elvártad (volna), hogy fizessen mindent szó nélkül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!