Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinglik! Miért nincs párotok, illetve hogy megy a párkeresés?
Mert egyedül élek már lassan 3 éve külföldön, szinte csak dolgozni járok. Kapcsolatokat nem igazán tudtam itt kialakítani, még mindig idegen a környezet, valószínűleg nem is fogom megszokni. Hiányzik a magyar nyelv, meg a magyar emberek. A magyar fiúk. Eredetileg egyetem miatt jöttem el Magyarországról, de abból sem lett eddig semmi, nem igazán úgy alakultak a dolgok, ahogy szerettem volna, vagy elterveztem. Depressziós is lettem ez miatt.
Így erősen gondolkodom azon, hogy visszaköltözöm Magyarországra.
23/l
Azért nincs párom, mert gyenge a felhozatal. Egekben lévő egóval, szép csomagolásban, általában 0 tartalmat tudnak nyújtani. Ennek az előnyeit meg simán megkapom alkalmi vagy szexkapcsolatban, szóval az égvilágon semmi érvet nem tudok felhozni amellett, hogy komoly kapcsolatot akarjak.
A legjobb lány barátaim szerint az elvárásaim a mai lányoktól magasak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!