Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szinglik! Miért nincs párotok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szinglik! Miért nincs párotok, illetve hogy megy a párkeresés?

Figyelt kérdés
2018. márc. 18. 21:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szoktam azon mélázni, hogy jöhetne valaki, akivel kölcsönösen megértenénk egymást. Jó lenne...
2018. márc. 18. 22:13
 12/17 anonim ***** válasza:
50%
Én szingli vagyok ,de nem is akarok “part”. Egy egész ember vagyok nem pedig fél ,hogy párom legyen😀😀 viccet félre téve azért nem szeretnék kapcsolatot mert semmi kedvem se energiám más érzelmeivel foglalkozni körül ugrálni esetleg főzni mosni takarítani rá, nem szeretnék senki kedvéért változtatni az életemen nem szetnék lemondani semmiről a szabadságomról pláne nem. Nem szeretnék máshoz igazodni. Szingli vagy kevésbé stresszes az életed nincs aki “hisztizzen” neked feltekenykedjen szabályokat állítson fel neked. Nekem egy barátság fontosabb mint egy kapcsolat.
2018. márc. 18. 22:23
 13/17 anonim ***** válasza:
78%
Persze jó lenne, már kicait elegem van, hogy mindig csak tanácsokat osztogatok másoknak vagy örülök velük, hogy milyen jó nekik. De azért ez nem így megy. Vannak ilyen reménykedős időszakok, amikor úgy vagyok hogy na most már talán befut az illető. De van amikor tök jól érzem magam egyedül.
2018. márc. 18. 22:26
 14/17 anonim ***** válasza:
21 éves leszek, én már egyszerűen belefáradtam. Rengeteg kudarc ért mostanság, ha jönne egy lány akkor sem tudnám viszonozni.
2018. márc. 18. 22:31
 15/17 anonim ***** válasza:
47%

Mert egyedül élek már lassan 3 éve külföldön, szinte csak dolgozni járok. Kapcsolatokat nem igazán tudtam itt kialakítani, még mindig idegen a környezet, valószínűleg nem is fogom megszokni. Hiányzik a magyar nyelv, meg a magyar emberek. A magyar fiúk. Eredetileg egyetem miatt jöttem el Magyarországról, de abból sem lett eddig semmi, nem igazán úgy alakultak a dolgok, ahogy szerettem volna, vagy elterveztem. Depressziós is lettem ez miatt.

Így erősen gondolkodom azon, hogy visszaköltözöm Magyarországra.

23/l

2018. márc. 18. 22:50
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

https://www.youtube.com/watch?v=GiKb7fgHIME

Inkább hallgass zenét, kedves kérdező.

2018. márc. 19. 00:16
 17/17 anonim ***** válasza:
94%

Azért nincs párom, mert gyenge a felhozatal. Egekben lévő egóval, szép csomagolásban, általában 0 tartalmat tudnak nyújtani. Ennek az előnyeit meg simán megkapom alkalmi vagy szexkapcsolatban, szóval az égvilágon semmi érvet nem tudok felhozni amellett, hogy komoly kapcsolatot akarjak.

A legjobb lány barátaim szerint az elvárásaim a mai lányoktól magasak.

2018. márc. 19. 02:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!