Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akinek a középiskola kudarc volt párkeresés, szerelem vagy szex szempontjából, az egyetemen viszont ez nagyon megváltozott?
Figyelt kérdés
Ha igen, szerintetek ti változtatok vagy a társaság, vagy mi az oka ennek?2018. febr. 12. 21:37
1/6 anonim válasza:
igen, kozepsuliban 4 ev alatt osszesen 1 baratnom volt, egyel csak smarolgatas honapokig majd szakitas.
fosulin par honap alatt lett valakim 9 honapig egyutt. attol fogva 7 evig par honapos kihagyasokkal folyamatosan kapcsolatban voltam.
2/6 Diavolino44 válasza:
Nekem ez lassabb volt, de igen ahogy tellik az ido egyre jobb es jobb vagyok, szoval nyugi. ;)
3/6 anonim válasza:
22 éves koromig csak próbálkoztam, szerencsétlenkedtem. Utána kialakult, most válogathatok a nők között.
Nem vesztel semmit hidd el. Későn érő típus vagy te is.
4/6 anonim válasza:
Nekem 20 éves koromig nem volt senkim, de nem is akartam, nem voltam rá érett. Meg nem is voltam szép lány, önismeretem is nulla volt. Egyetemen kikupálódtam, több barátom is volt, munkahelyen is népszerű voltam. Most már stabil kapcsolatom. 26/N
6/6 anonim válasza:
Középiskolában egy barátom volt, és még pár kavarás. Egyetem alatt havi szinten hívtak randira, előtte erről álmodni sem mertem. Azóta folyamatosan kapcsolatban vagyok, hosszú kapcsolatokban.
És nőknek írom, hogy volt is ennek oka: lecseréltem a tornacipőt, bakancsot magassarkúra, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!