Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van az, hogy azok a volt osztálytársaim, akik menő csajok voltak mind szinglik?
Nem mindenkinek az az egyetlen és/vagy elsődleges célja, hogy 20 évesen férjhez menjen, majd időzítve szülje szép egymásutánban a csemetéket....
A te szavaiddal élve én is menő lány voltam a gimiben, de még a fősulin is (és szerintem amúgy most is az vagyok). Jobbnál jobb pasik közül válogathattam és válogathatok ma is. Sokszor volt, hogy időlegesen nem volt kapcsolatom, vénlánynak mégsem éreztem még 30 évesen sem magam, pedig nem volt se férjem, se gyerekem.
Korai családalapítás helyett szereztem 2 versenyképes diplomát, rengeteget utazom, ha úgy van, kiugrom Bécsbe néhány göncöt venni magamnak, majd este egy klassz vacsorára egy klassz étterembe. Ha bulizni akarok, bulizom, ha színházba akarok menni, oda megyek, ha kapcsolatra vágyom, mindig találok szuper pasikat. Most is van partnerem.
Én tökre élvezem, hogy kihasználtam a fiatalságom, és nem cövekeltem le az első kisfiú mellett, akk szóba állt velem. :) Szép is lenne.... Hidd el, én nem fogok itt soha rinyálni, hogy a férjem otthagyott 2-3 gyerekkel, mert az elsők voltunk egymásnak, unalmas lett a szex, mert én meghíztam és elhanyagoltam magam. Ezt meghagyom neked! :)
32N
Nálunk nem igazán különültek el ennyire a dolgok. Oké, hogy volt egy menőbb réteg, de szerencsésnek mondhatom magam: a mi osztályunkban ők is rendes lányok voltak.
Ahogy tudom, a legtöbben kapcsolatban élnek, de van aki már férjnél van, illetve egy leányzónak van gyereke. Egy nagyon jó csaj a szembetűnő, akinek már több rendes srác is udvarolt, de valahogy mindenkit megunt. Ő állandóan elkeseredett, esetleg a férfiakat szidó posztokat oszt meg a Facebook-ján, pedig amúgy neki is ugyanúgy lehetne hosszútávú kapcsolata, mint a többieknek. Legalábbis voltak srácok, akikkel ezt tudta volna kivitelezni, csak neki nem kellett egyik sem.
Amúgy meg gimi után nagyon sok minden megváltozik, és valahogy megszűnnek ezek a menő - lúzer kategóriák. :)
22/N
kérdező,lehet 1 hónappal ezelőtt ért véget a kapcsolatuk,vagy az nem számít?te elmebajos :D
meg az is lehet hogy alkalmi kapcsolatokba vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!