Szerinted ciki, ha valaki nem jár bulizni? Vagy miért néznek le az osztálytársaim?
Én nem járok diszkóba, bulikba, fesztiválra. Ő nekik nem nyár a nyár Fesztiválok nélkül, Balaton Sound, Sziget, akkor ha nincs nyár, akkor hajógyári diszkók, tele van a Facebookjuk is a bulis képeikkel.
Engem nem zavar, érezzék jól magukat, de miért néznek le azért, mert én nem járok ilyen helyekre?
Volt, hogy beszélgettek, egymással, hogy ki hol volt bulizni pénteken, és oda szóltak nekem, hogy "hé, te merre voltál? Jaaa, bocsi, téged be se engednének ha fizetnél se! Hhahahaha!" meg egyszer beteg voltam, és hétfőn nem voltam suliba, és kedden oda szóltak szünetbe, hogy " Miért nem voltál tegnap suliba? beb****l mi? aztán másnapos voltál mi? :D hahahaha!"
Miért hiszik, hogy Ők annyira menők? Bulizni járnak. Na és? Mintha valami speckó dologba lennének benne.
Most miért ciki, szerintük, ha valaki nem jár el lerészegedni, a tömegbe, és rázni magukat hangos zenére, villogó fényekre?
Miért röhögnek ki érte?
18/f
4es
Abban válik hasznára, hogy megtanul szocializálódni és emberek között lenni. Később, amikor professzionális kapcsolatokat kell építeni, nem jön rosszul, ha valaki képes megszólalni. Ennyi.
Sose jártam bulizni, és nem is bánom.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!