Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismeritek ezeket az "új" párkapcsolattal kapcsolatos elnevezéseket?
Breadcrumbing -
Zombieing -
Ghosting -
Caspering -
Stashing -
Benching -
Submarining -
Catfishing -
Kittenfishing -
Freeclimbing -
Printing -
Ezek online társkereséses kifejezések. Az angolok (de a németek is) szeretnek egyedi kifejezéseket rendelni mindenhez.
Neten kerestem én is, nem tudom fejből:)
Breadcrumbing - kicsit komolyabb flörtölés, bókolással, de nem elkötelezödve
Zombieing - az eltűnés után pl a közösségi médián követ, figyeli az életed,
Ghosting - Ezt ismerjük mindannyian: első randi után eltűnő jelölt illetve ennek a folyamata, az eltűnés maga.
Caspering - Az eltűnés barátságos alternativája: jelzed, hogy le fogsz lépni:)
Stashing - Amikor csak veled romatikus valaki, mert nem akarja, hogy a környezete tudjon rólad. Magyarul úgy kavar veled, hogy a barátait és a családját nem tájékoztatja erről,
Benching - alacsony intenzitású csajozás/pasizás. alapvetően ha nem tudják mi a heyzet a másiknál.
Submarining - Az eltűnés után egy idő múlva ismét előkerül, de az eltűnésre nem ad magyarázatot,
Catfishing - Aki másnak mutatja magát, mint ami. Elsősorban romatikát színlel,
Kittenfishing - Szintén ismerős lehet: aki a társkeresőn sokkal jobban néz ki a fotón mint élőben, olyannyira, hogy nem hiszed el, hogy ugyanarról a személyről van szó:)
Freeclimbing - megpróbálod a neten kideríteni, hogy kivel állsz szemben,
Printing - Ez pedig az a nyom, ami a keresésed a másik online profilján hagy. A legsúlyosabb eset a linkedin, mert ott azonnal látja,ha rákerestél:)
Itt angolul még több:
köszi a zöldet, ha már rádobtam 15 percet:)
Ez a kérdés 1 teszt volt :)
A gyakori egy fiatalos hely...
Leggyakrabban a gyakorin a húzzál már fater meg nyanya hozásállással találkoztam, ha 30- 40 50 év volt feltüntetve valaki posztja alatt :)
Azt tessék, itt egy "new generation" kérdés, azt mi lett belőle...
A 11 es válasz perfekt :)
Már bocs, de ezeket kikeresni a kérdező dolga lett volna.
A ghostingon kívül én sem hallottam egyet sem.
Arra nincs még "szakkifejezés", amikor valaki nem válaszol a levelekre?
"Arra nincs még "szakkifejezés", amikor valaki nem válaszol a levelekre?"
Az a letterless XD
Mindjárt kiírok egy új kérdést.
Ez lesz:
Miért nem lehet, egy szép és aranyos kérdésre szépen és aranyosan válaszolni ? :)
De ez költői kérdés lesz :)
Sok jót kapok tőletek, mindenkinek köszönöm :)
A nem válaszolós viselkedésre:
R-bombing: verb To read someone's message and not respond to it. "Ugh, Hanna R-bombed me." "What? How can you tell?" "She has her read receipts on, and it says she read the message three hours ago."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!