Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fontos szerintetek rá írjak ma?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos szerintetek rá írjak ma?

Figyelt kérdés
Van egy férfi akivel beszélgetni szoktam, elég komoly dolgokról, nagyon jól kijovunk egymással és mindent elmondunk a másiknak. Szerintetek rá írjak ma?

2018. márc. 16. 15:56
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat azoknak különösen akik tényleg próbálták segíteni nem csak kioktatni. Azóta ráirtam és nagyon jól elvagyunk. :)
2018. márc. 16. 18:53
 12/13 anonim ***** válasza:
Ügyes vagy! :)
2018. márc. 16. 19:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Na jó ez durva. Gyerekek, kérdést tett fel, tartsátok tiszteletben, akinek meg mégsem tetszik, annak spuri. Sztem ha van kedved írj rá, max. nem ír vissza. Nincs veszteni valód.
2018. márc. 18. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!