Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejelöljem és írjak neki?
Figyelt kérdés
Nem szoktam ilyet csinálni, hogy facebookon jelölgetek be lányokat és írogatok nekik, inkább a személyes ismerkedés híve vagyok. Azonban (a közös ismerősök révén) a napokban kiadott egy csinos, a képei alapján visszafogott lányt aki nagyon megtetszett. Adatlapja szerint egyedülálló. Szerintetek jelöljem be és írjak neki? Soha nem csináltam még ilyet, kicsit gáznak is tartom magamat emiatt, azok után hogy hány nőt szólítottam már le az utcán. F/242018. jan. 16. 18:47
2/5 anonim válasza:
Miért lenne gáz? A neten való ismerkedés is egy lehetőség a kapcsolatteremtésre. Neten elkezditek, élőben meg folytatjátok.
Sok sikert. :)
3/5 anonim válasza:
Persze, jelöld csak be és írj neki:)
Bár lehet előbb inkább írnod kéne neki egy üzenetet, hogy ne haragudjon a zavarásért, de szeretnél vele ismerkedni, ha ő is benne van akkor bejelölnéd és szívesen beszélgetnél vele. Tapasztalatból tudom, hogy ez így sokkal szimpatikusabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!