Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek írjak rá? Mit?
Néhány évvel ezelőtt dolgoztam egy közös irodaházban vele, ő interjúztatott és vett fel, de később mégis másik projektre kerültem, tehát nem lett a közvetlen munkatársam. Néha láttam, összefutottunk a folyosón.
Életem legjobb pasija, akivel valaha találkoztam, olyan kisugárzása volt, a mai napig kiráz a hideg.. jó értelemben.
Azt a munkahelyet elhagytam kb. 3 éve de fent van egy közösségi oldalon.
Szerintetek írjak rá? Mit?
Veszteni valóm úgy gondolom nincsen, hiszen azóta se találkoztam vele és elég valószínűtlen hogy fogok.
Én 26 vagyok, ő 33.
Van baratnoje sajnos.
Erre gondoltam:
Szia! Bizonyara nem emlekszel ram, egyszer jo par eve interjuztattal a XX cegnel. Nagyon szimpatikus voltal es a mai napig az vagy. Lenne kedved ismerkedni?
Nem emlitem meg, hogy tudom van baratnoje.
Hat, ket dolog van,amit tudok erre mondani..
Egyik az,hogy egy ilyen kezdes,h bizonyara nem ismer ,eleve negativ hangulatu. Ilyet nem irnek bele
Masik meg az,ami meg fontosabb,hogy van neki baratnoje. Nem is ertem,hogy igy miert is johet szoba . Ez teged minosit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!