Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek írjak rá? Mit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek írjak rá? Mit?

Figyelt kérdés

Néhány évvel ezelőtt dolgoztam egy közös irodaházban vele, ő interjúztatott és vett fel, de később mégis másik projektre kerültem, tehát nem lett a közvetlen munkatársam. Néha láttam, összefutottunk a folyosón.

Életem legjobb pasija, akivel valaha találkoztam, olyan kisugárzása volt, a mai napig kiráz a hideg.. jó értelemben.

Azt a munkahelyet elhagytam kb. 3 éve de fent van egy közösségi oldalon.

Szerintetek írjak rá? Mit?

Veszteni valóm úgy gondolom nincsen, hiszen azóta se találkoztam vele és elég valószínűtlen hogy fogok.

Én 26 vagyok, ő 33.

2018. márc. 9. 15:50
 1/7 anonim ***** válasza:
mondjuk mondd neki, hogy szia:)
2018. márc. 9. 16:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Évek óta ezen rágódsz? Találj ki valami hülyeséget (van-e ötlete munkahelyre)!
2018. márc. 9. 16:05
 3/7 A kérdező kommentje:
utolso jo otlet, hogy munkakeresesben kerdezek ra, de akkor azt hiszi munkaugyben keresem, pedig pont nem..
2018. márc. 9. 16:08
 4/7 A kérdező kommentje:

Van baratnoje sajnos.

Erre gondoltam:

Szia! Bizonyara nem emlekszel ram, egyszer jo par eve interjuztattal a XX cegnel. Nagyon szimpatikus voltal es a mai napig az vagy. Lenne kedved ismerkedni?

Nem emlitem meg, hogy tudom van baratnoje.

2018. márc. 9. 16:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne írj neki semmit, és szállj le róla. Rengeteg szingli van, miért a foglaltra repülsz rá? Legyen már tartásod és keress olyat akinek nincs barátnője.
2018. márc. 9. 16:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, hogy mit írsz, a megkeresés a lényeg. Sőt. Minél "hülyébb" ürüggyel írsz rá, annál inkább le fog neki esni.
2018. márc. 9. 17:52
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Hat, ket dolog van,amit tudok erre mondani..

Egyik az,hogy egy ilyen kezdes,h bizonyara nem ismer ,eleve negativ hangulatu. Ilyet nem irnek bele

Masik meg az,ami meg fontosabb,hogy van neki baratnoje. Nem is ertem,hogy igy miert is johet szoba . Ez teged minosit.

2018. márc. 9. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!