Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldogtalan vagyok. Pillanatnyi örömforrásokba menekülök, de valahol nem tudok ki mi ami boldoggá tudna tenni?
Figyelt kérdés
Szuper munkám, hivatásom van, két csodás gyerekem. Nincs okom panaszra. De mégis. Ez nem csak a szürke hétköznapok hozadéka. Üres vagyok.2018. márc. 15. 18:23
21/32 anonim válasza:
De te milyen vagy? Ha senki sem felel meg, akkor nyilván fogalmad sincs:) vagy nincs jó fogalmad magadról... Ha ismered magad tudod mit akarsz. Ha nem ismered, akkor csak a bajok vannak a környezeteddel.... Gyakori baleset, hogy egyszerűen próbálsz megfelelni. Ne adj isten mondjuk van egy mindenki által irigyelt munkád, tegyük fel hr-es vagy. De ez csak egy irigyelt munka igazából nem neked való, viszont ezt mondod, mert mindenki irigyli. Esetleg azt gondolod, hogy a sikerességedhez kemény munka kell, ami viszont hosszabb távon stresszessé majd depresszívvé tesz. Esetleg van a gyerekeidnek egy apukája, aki miatt szintén idegeskedsz valami miatt. Vagy csak simán fáradt vagy és nem tudod értékelni a jó dolgokat az életedben. Szóval sok baj lehet, amit innen nem lehet megítélni.
22/32 anonim válasza:
"Ugyan annyiból tart nekem is a keresőt használni mint egy pasinak. Én is keresek."
Akkor miért csak azokról az ajánlatokról írsz, amiket te kapsz, és azokról nem, amiket mások kapnak tőled?
23/32 anonim válasza:
Ja, bocsánat, szóval kapcsolatfüggő vagy. Erről fogalmam sem volt, amikor a válaszomat írtam.
24/32 anonim válasza:
Ebből a kevésből, amit itt megtudtam rólad, tök szimpi vagy. Ez sok okból nem ajánlat, csak jelzés, hogy nyilván nem én vagyok az egyetlen pasi, aki így gondolja!
25/32 A kérdező kommentje:
Nincs olyan, hogy senki se felel meg.
És tökéletesen tudom ki és mi vagyok. Az a nő aki az őrületbe kerget téged 😄.
És kimondottan kapcsolatfuggo se vagyok. Nem olyan értelemben hiányzik valaki mellőlem, hogy csak tőle tudnék boldog lenni, akkor ennyi erővel hetente szakíthatnek, és életképtelen lennék támasz nélkül. Sőt el se váltam volna.
Számomra érték a család, ezt hiányolom.
2018. márc. 15. 20:28
26/32 anonim válasza:
Vágysz a családra, de őrületbe kergeted a pasit, hogy jól érezd magad, ennek pedig lehet válás az eredménye. Ez a megoldás. Akkro tulajdonképp minden rendben van... illetve mégse, de ez nem megoldható probléma.
27/32 anonim válasza:
Ha hasonló tulajdonságokkal férfinak születtél volna, szüzen halnál meg.
28/32 A kérdező kommentje:
😂😂😂😂
2018. márc. 16. 09:25
30/32 A kérdező kommentje:
Vagy csak épp nem zavar annyira. Nem érzem a hiányt.
2018. márc. 16. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!