Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Boldogtalan vagyok. Pillanatny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boldogtalan vagyok. Pillanatnyi örömforrásokba menekülök, de valahol nem tudok ki mi ami boldoggá tudna tenni?

Figyelt kérdés
Szuper munkám, hivatásom van, két csodás gyerekem. Nincs okom panaszra. De mégis. Ez nem csak a szürke hétköznapok hozadéka. Üres vagyok.
2018. márc. 15. 18:23
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Társkeresőn akiktől ajánlatot kapok. Ez a felhozatal. Aki pedig normális lenne személyisége, annak gyerekes nő nem játszik. Az életben pedig szintén zenész, a normális pasik jó haverokká válnak, a többi meg hagyjuk.
2018. márc. 15. 19:00
 12/32 A kérdező kommentje:

Amikor csend van, és nyugalom, olyankor érzem, hogy valami hiányzik. És nem vagyok boldog, elégedetlen vagyok. Pedig külön külön és együtt is jól élek.

Tény, hogy családot terveztem, nem csak két gyereket, meg válást.

2018. márc. 15. 19:03
 13/32 anonim ***** válasza:
Gyerekes anyaként nehezebb lesz párt találnod, mint amúgy lenne. A férfiak ilyenkor tudatt alatt érzik, hogy valakivel már nem működött, valaki már ott hagyott, másnak már nem voltál jó. És nem akarja más gyerekeit se dajkálni emelett. Se osztozni az idődön velük.
2018. márc. 15. 19:10
 14/32 anonim ***** válasza:
Mitől lennél elégedett?
2018. márc. 15. 19:13
 15/32 anonim ***** válasza:

"Társkeresőn akiktől ajánlatot kapok. Ez a felhozatal."

Tehát neked a társkereső csak arra jó, hogy ajánlatokat kapj másoktól? Két gyerek anyjaként több önállóságot mutathatnál.

2018. márc. 15. 19:15
 16/32 A kérdező kommentje:
Létezne az álmom. Hogy elfogadott valaki olyannak amilyen vagyok.
2018. márc. 15. 19:21
 17/32 A kérdező kommentje:

Azt hiszed csak ülök és várom a sült galambot?

Ugyan annyiból tart nekem is a keresőt használni mint egy pasinak. Én is keresek.

2018. márc. 15. 19:23
 18/32 anonim ***** válasza:
Itt már csak az a kérdés milyen vagy. Ugy tűnik hogy a mondat fordítva van megfogalmazva. Boldog inkabb akkor lehetsz ha valakit el tudsz fogadni ugy ahogy van. A ketto ugyanaz csak a te szereped más. Ha érted miről beszélek
2018. márc. 15. 19:33
 19/32 A kérdező kommentje:

Nehéz eset vagyok. Az tény.

Kit tudok elfogadni, aki olyan mint én.

2018. márc. 15. 19:37
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Két "nehéz eset" viszont ritkán fér meg jól egy háztartásban.

2018. márc. 15. 19:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!