Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a teendő, ha a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő, ha a párom nagyon drágállja a tőlem kapott szülinapi ajándékát, és nem akarja elfogadni?

Figyelt kérdés

25. szülinapja volt hétvégén, ez olyan szép szám, komolyan vettem az ajándékozást.

Kb kéthavi teljes keresetemet költöttem el rá. Nem kell itt azért csillagászati összegekre gondolni, részmunkaidőben dolgozok még csak tanulás mellett, de ő teljesen kiakadt, hogy arányaiban, a bevételemhez képest ez óriási összeg, nem fogadhatja el.

Egyébként nagyon tetszik neki, sikerült nagyon jól eltalálnom, hogy mire vágyott, de most nem igazán tudjuk, hogy mi legyen.

Nekem értelemszerűen nem fizetheti ki az ajándékát. A boltba nem tudja visszavinni, mert kissé átalakítottam, személyessé tettem, már nincs meg a bolti állapot. Eladni nem igazán akarná.

Én azt szeretném, ha megtartaná, és nem kattogna az árán, ezerszer elmondtam neki azóta, hogy nem okozott gondot, de nem igazán veszi be a gyomra.

Nagyon sokat foglalkoztam a dologgal, sok munkám van az ajándékában, így eléggé bánt, hogy ilyen rosszul sült el.

Mit tehetnék, hogy ne zavarja a pénz, és elfogadja?

2018. márc. 12. 09:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
8%
Tehát elcseszted a szülinapját, azóta ezzel stresszeled, és még most is kötöd az ebet a karóhoz, hogy csinálja, amit nem akar. Nagy lehet a szerelem.
2018. márc. 12. 13:41
 12/22 A kérdező kommentje:

Mirol beszelsz?

2018. márc. 12. 14:07
 13/22 anonim ***** válasza:
50%

Ne foglalkozz vele, a saját frusztrációját éli ki rajtad.

Ha megcsaltad volna a párodat, ugyanez a reakció. Tök mindegy, hogy jót vagy rosszat csinálsz, beléd kötnek.

2018. márc. 12. 14:42
 14/22 anonim ***** válasza:
egy zsebórát én is szeretnék viccből, viszont én is kiakadnék, hogy a párom annyit költene rám. egy személyes tárgy (festett vízipipa) bőven elég nekem és szerintem párodnak is, aki nincs hozzászokva, hogy sokat kapjon
2018. márc. 12. 15:25
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor most egyezzetek meg abban, hogy x évig nem veszel neki semmit vagy legalábbis semmi komoly összegű dolgot. Mondjuk x évig ezek a szülinapi, névnapi, évfordulós, húsvéti, karácsonyi, akármi, ... tárgyi ajándékai. Így sok alkalomra lebontva annyira talán nem olyan vészes, máskor meg azért meg lehet lepni apróságokkal, ami nem kerül ennyibe vagy éppen semmibe. Minek kell mindent ennyire túlbonyolítani?
2018. márc. 12. 15:41
 16/22 anonim ***** válasza:
77%

8# de igen bmeg, írja a kérdező, hogy nagyon tetszett neki, csak sokallja az árát és EZÉRT nem akarja elfogadni, nem azért, mert az ajándék nem tetszik neki.

Ez meg szerintem nevetséges, így, hogy tudjuk miről van szó, egyértelmű, hogy a kérdező sok energiát ölt bele, szerintem igenis bunkóság nem elfogadni, gyakorlatilag semmibe veszi az erőfeszítését egy belső abszurd gátlás miatt, hogy jajj sokba került... Egyébként a kettő együtt nem kerülhetett annyira sokba, még ha az ő pénzügyeiket nézzük, csak arányaiban érzik annak. De egy vízi pipa meg egy zsebóra nem egy milliós tétel.

2018. márc. 12. 15:57
 17/22 A kérdező kommentje:

Ő nem viccből szeretné, már nézegette boltokban, csak mindig épp volt más, amire nagyobb szükség volt.

A szülinap az egyetlen ünnep, amin ajándékozunk. Ezért se érzem olyan nagy valaminek, évi 1x drágább ajándék szerintem simán belefér...

Eddig úgyis épp olyan ajándékokat kapott, amit írsz - párszáz forintból hoztam ki kézzel készített ajándékokat. Csak idén gondoltam, adjuk meg a módját - az utóbbi szűk 1 évben már végre tudtam félrerakosgatni havonta némi pénzt.

És tényleg nem volt egy ház ára, csak az én "nyomi" ideiglenes fizetésemhez képest "sok" kicsit, de még mindig maradt pénzem magamra.

2018. márc. 12. 16:20
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

Feleslegesen verted magad adósságba, és legközelebb ELŐRE gondolkodj, mielőtt hülyeségekre költesz.

Ez így, ebben a formában ugyanis marhaság volt. :(

2018. márc. 12. 17:37
 19/22 anonim ***** válasza:

Én szemrebbenés nélkül elfogadtam volna. :"D

Amúgy ha nem fogadja el, kb. rosszabbul jártok, mert így tényleg fölöslegesen vertél el annyi pénzt.

22/N

2018. márc. 12. 17:54
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
5 év után bőven belefér egy ilyen ajándék, meg ahogy a kérdező írja, nem volt igazán egy ökör ára, csak az ő fizujához képest. Én úgy gondolom, hogy ha ekkora pénzt tett az én ajándékomba, az az ő döntése, felnőtt ember vélhetően be tudja osztani a pénzét. Nálam a csaj részéről ez kimeríti a hiszti fogalmát.
2018. márc. 12. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!