Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tapasztalt nők nálatok tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztalt nők nálatok tényleg problémás az, ha egy férfinak nem voltak párkapcsolatai vagy ez egy általánosítás?

Figyelt kérdés

Van egy barátom, aki sajnos hiába keres folyton párkapcsolatot nem jár sikerrel. 2 évig előfizetett egy társkeresőre első randin kívül nem jött össze neki több. Próbálkozott rapidrandikkal is, ott volt is egy közös szimpátiája egy tényleg nagyon szép lánnyal, már nagyon várta azt, hogy találkozzon vele, de többet nem vette fel neki a telefont és facebookon se válaszolt. Mostanában inkább tinderen próbálkozik.

Feszült emiatt, mert 25 éves elmúlt és fél attól, hogy emiatt nem fog kelleni egy nőnek. Szerintem, aki normális az nem csinál ebből gondot. Aztán feljöttem erre az oldalra és látom sok nőn, hogy nem éppen örül annak, hogy valakinek ilyen állapota van. Ha nem lenne barátnőm és ismerkednék egy huszonéves szűz lánnyal, nem ezzel foglalkoznék, hanem azzal, hogy megismerjem és minden menjen a maga útján.

Attól is fél, hogy nem fog egy vonzó lánynak se tetszeni, mert sajnos az a helyzet, hogy összejöhetne neki párkapcsolat, de eddig úgy látja, hogy nem azoknak tetszik, akik neki tetszenének. Egyszer volt olyan lány is, aki gyakran hívogatta, de a barátom nem érzett semmi vonzalmat felé. Múltkor tinderen találkozott valakivel, de élőben túl vékonynak találta és alacsonynak. Mutatott képet róla és tök szépnek találtam, azt hitte ő is, hogy végre talált valakit.

Sokan azt írják, hogy van valami defektje annak, hogy valaki huszonéves szűz, én őt nem látom defektesnek, sőt egy normális, jófej srác, aki csak szeretne boldog életet élni.

2018. márc. 6. 10:26
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

#8 Egyrészt akkor nem az éretlenséggel volt a gond? Sok olyan ember van, akinek voltak kapcsolatai, de mellé nagyon éretlenek. Másrészt ez kétélű dolog és lehet benned is elég sok hiba volt, lehet nem voltál velük türelmes, megértő.

#10 Gimiben volt az osztálytársam, általánosban is egy iskolában jártunk és nem viccelek tele volt idiótákkal, mind a két suli. Hülyébbnél hülyébb emberekkel és ott én se tudtam szociálisan érvényesülni. Általában azok mondják, hogy defektes aki szűz x évesen, mert valójában ők a defektesek, mivel nagyon szűklátókürűek, Másokat fikáznak, de nincs önkritikájuk.

Én is 23 évesen ismertem meg a legelső barátnőmet és nem azért, mert defektes vagyok hanem, mert igényes voltam magammal. Barátom sajnos még nem találta meg, de szurkolok neki.

2018. márc. 6. 18:04
 12/16 anonim ***** válasza:

#11: Egyetértek. Vicces, hogy én pl. sokkal gyerekesebb voltam, tehát elvileg én számítottam volna defektesnek, mégis ő lett most úgy kezelve.

Az meg engem is meglep, hogy mennyi ember csőlátású. 1 tulajdonság alapján olyan szinten előítéletesek, hogy az hihetetlen. És észre sem veszik, hogy ezáltal pont, hogy ők kerülnek morális mélységbe.

2018. márc. 6. 18:27
 13/16 A kérdező kommentje:

#12 Ez így van, minél előítéletesebb valaki annál butább, prolibb az illető.

Az egyik kérdés alá írtam választ, jobb lenne, ha ezen kicsit elgondolkoznának. 156os válaszoló vagyok.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

2018. márc. 7. 08:27
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Amugy lehetseges aszexualis vagy , mert aki ennyi eves koraig birja no nelkul annak tudataban hogy nincs semmi tenyezo ami befolyasolna a sexet barmilyen novel , akkor mas nem alhat fent . Jo magam 14 evesen csinaltam eloszor es nem , nem lettem lelki serult mert nem 18 evesen kezdtem .. sot elege kanos vagyok mindig ... atlag 45 perc , jo esetben 2 ora .
2018. márc. 7. 10:16
 15/16 anonim ***** válasza:
66%

"Nem a tapasztalt nőknek, hanem az előítéletes nőknek vannak a dologgal problémáik. Velük meg nem veszít sokat az ember."

Ott a pont!

2018. márc. 13. 20:16
 16/16 Mcgalagony17 ***** válasza:

Én tapasztalati alapon fogok nyilatkozni. :) Igaz, hogy többségében tapasztalt pasikkal randiztam, de volt köztük kevésbé tapasztalt is. Szűz nem, de olyan igen, aki nagyon régen szexelt, illetve komplexusai voltak a teljesítménye kapcsán... "Csak" mert a volt partnerei megalázták. Én próbáltam a randihoz nagyon pozitívan hozzáállni, de az a baj hogy az ilyen alapból önbizalomhiányos- ahogy előttem írták- vagy olyanná tett emberek saját maguk gerjesztik az ellenvéleményt, azzal, hogy kényszeresen kritizálják magukat... :( Ha pedig terápiás üléssé változik egy randi, az már régen rossz. Lényeg a lényeg: én a barátod helyében tudatosítanám, hogy gond van és elmennék egy pszichológushoz. Az sosem árt :) Mindennek az alapja, hogy önmagunkat szeressük vagy legalábbis elfogadjuk. ;)

23/N

2018. márc. 13. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!