Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vékony pasiknak tetszhetnek a testesebb lányok?
Figyelt kérdés
Sajnos nem vagyok elég vékony, pl ilyen...
...de mégis a nagyon vékony pasik tetszenek (mondjuk 180centi/60-65kg, de nem kell 180-nak lennie, lehet kevesebb is, csak az arányok miatt írtam).
Genetikailag erősebb alkatú vagyok, nem kifejezetten karcsú. Szélesebb a csípőcsontom és a vállam is, a combom és a vádlim vastagabb, pedig mozgok és nem nagyon van rajtam felesleg. Nagyjából valami ilyesmi az alkatom.
2018. márc. 5. 13:37
11/11 anonim válasza:
Ezzel az alakkal nincs gond, nem is teste, tehát tetszene egy ilyen nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!