Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lány/nő miért emeli ki itt kérdéseknél és válaszoknál, hogy vékony testalkatúak?
Egy csomószor látom, hogy odaírják, hogy "vékony vagyok", például olyan válaszoknál, hogy miért tetszenek a férfiaknak, de sok egyéb kérdésnél is.
És akkor mi van? Kit érdekel? Legalább minden 2. fiatal lány vékony. Attól még lehet valaki nagyon ronda.
Mert manapság az a tapasztalat hogy ha jó tested mindegy milyen a fejed.
És ezt most halál komolyan mondom. Rengetegszer azt tapasztalom/ismerek egy csomó embert akiknek jó teste van hiába nincs szép arca (sőt sokszor csúnya is) nagyobb a sikere mint egy kevésbé jó alakú de szebb arcú lánynak.
Én még sosem tapasztaltam ilyet.
Üdv,
egy vékony nő.
Mert már ott tartunk, hogy egy nőnél az is elég, ha valaki vékony és fiatal. Semmi mást nem várnak el a férfiak egy nőtől. Hiába, egy olyan országban, ahol a nők 40%-a túlsúlyos, ott már ez is egy erős plusz pontnak számít.
Más országokban ahol adnak is magukra a nők, ott ez alap.. nem kell külön kiemelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!