Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vékony pasiknak tetszhetnek a testesebb lányok?
Sajnos nem vagyok elég vékony, pl ilyen...
...de mégis a nagyon vékony pasik tetszenek (mondjuk 180centi/60-65kg, de nem kell 180-nak lennie, lehet kevesebb is, csak az arányok miatt írtam).
Genetikailag erősebb alkatú vagyok, nem kifejezetten karcsú. Szélesebb a csípőcsontom és a vállam is, a combom és a vádlim vastagabb, pedig mozgok és nem nagyon van rajtam felesleg. Nagyjából valami ilyesmi az alkatom.
Mivel szinte minden nőnek a nagyon vékony pasik tetszenek (és ennek folyamányaként a nagyobb-tagbaszakadtabb-mackósabb-kövérebbeket szinte senki), ezért nem vagy egyedi eset és nagyon is sok olyan párt látni, ahol erősebb/tesetesebb a nő, a férfi pedig kifejezetten vékony (csúnyább szóval girnyó) és általában a korai kopaszodás jeleit mutatja (középkorúként általában bajusz is növeszt a legtöbbjük).
De ez a második kép amit linkeltél... Ez a nő hol testes/kövér? Picit izmosabb és erős vállai vannak, de ez a nő szerintem még nagyon is vékony. Nincs neked testképzavarod?
Nekem a barátom 198 cm és 78 kg.
Én 172 vagyok és 66 kg. Most van egy kis pocakom, meg alapból széles vállam van, csípőm és széles vádlim.
Mégis velem van 2 éve :D
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!