Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire jellemző, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jellemző, hogy a feleség készíti ki a férj ruháit?

Figyelt kérdés

Két munkatársam beszélgetett,hogy "ma össze fogja magát piszkolni,pedig mondta a feleségének,hogy ilyen hete lesz, erre mindig világos ruhát rak ki neki?" Másik ilyen a feleség rak be ebédet. Panaszkodik,hogy keveset tett be neki,sokat stb.

Addig értem,hogy a nő jobban ért a mosáshoz,(bár pasi létemre tudok olvasni,piktogrammot értelmezni) főzéshez (dettó). De ezek megleptek. Volt egy exem akinek nem tetszett,hogy én magamnak akarok kaját betenni, bár csak elméleti veszekedés volt.(nem éltünk együtt).

2018. márc. 4. 20:01
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Látom a négyes válaszoló iróniája nem jött át sokaknak.

Nálunk mindenki maga vasalja a ruháját, viszont barátnőm sokszor készíti elő nekem az ételt, pedig nem kérem meg rá. Cserébe én is megteszek kölcsönösen dolgokat. De már engem is oltottak le papucs vagy meg hasonlók. Ezzel az erővel én is írhatnám azt, hogy aki papucsoz az meg egy nagyra nőtt fogyatékos gyerek, aki nem képes magát ellátni. Viszont vannak idióta mártírkodó nők. Akik megcsinálnak mindent, kiveszik a férjük kezéből a házimunkát aztán panaszkodnak mennyire rossz nekik.

2018. márc. 4. 22:11
 22/27 anonim ***** válasza:
64%

A GYK-n az irónia százból 99x lepontozást von maga után.

Ez a GYK törvénye! :D

2018. márc. 4. 22:12
 23/27 anonim ***** válasza:
51%
47% Általában a töketlen, kiszolgált mama-hotelesek mantrázzák azt, amit idehánytál.
2018. márc. 4. 22:12
 24/27 anonim ***** válasza:
76% Igen. :) Tapasztaltam.
2018. márc. 4. 22:13
 25/27 anonim ***** válasza:
23-as, épp, hogy a te kommented az "idehányós" jellegű. Én logikusan levezettem a gondolataimat, míg a te kommented, kimerült a fikázásban.
2018. márc. 4. 23:17
 26/27 anonim ***** válasza:

Én szoktam kaját csomagolni kedvességből, meg esetleg mellé kis meglepetéseket, de tisztában vagyok az általa elfogyasztott mennyiségekkel és meg is szoktuk beszélni a dolgokat. Ha nem beszéljünk meg, akkor meg ne is panaszkodjon. :D

Ruhát nem szoktam kikészíteni, eleve nem abban a korban élünk. Ha kikéri a véleményemet, hogy akkor erre meg arra a programra/időjárásra/akármire mit javaslok, akkor szívesen segítek persze. Vagy abban az esetben ha olyan helyre megyünk, hogy viszonylag "össze illik öltözni" (pl. bizonyos alkalmakkor a ruhához illő színű ing vagy nyakkendő) akkor elmondom, hogy rajtam mi lesz, és ahhoz választ valamit. :D

De minden esetben azt mondom, hogy a kommunikáció lenne az alap... Ugyan nem vagyok feleség, csak barátnő, lehet máshogy működne ez x együtt töltött idő után már. És simán el tudom képzelni, hogy az általad említett szituáció sokkal jellemzőbb, mint hinnénk...

2018. márc. 5. 15:50
 27/27 A kérdező kommentje:
20 as! Mert nálunk nem szokás és meglepett!! Ennyi
2018. márc. 5. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!