Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire jellemző, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jellemző, hogy a feleség készíti ki a férj ruháit?

Figyelt kérdés

Két munkatársam beszélgetett,hogy "ma össze fogja magát piszkolni,pedig mondta a feleségének,hogy ilyen hete lesz, erre mindig világos ruhát rak ki neki?" Másik ilyen a feleség rak be ebédet. Panaszkodik,hogy keveset tett be neki,sokat stb.

Addig értem,hogy a nő jobban ért a mosáshoz,(bár pasi létemre tudok olvasni,piktogrammot értelmezni) főzéshez (dettó). De ezek megleptek. Volt egy exem akinek nem tetszett,hogy én magamnak akarok kaját betenni, bár csak elméleti veszekedés volt.(nem éltünk együtt).

2018. márc. 4. 20:01
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
A kedvesség és kötelesség nem keverendő.
2018. márc. 4. 20:19
 12/27 anonim ***** válasza:
19%

Van olyan nő, aki szereti csinálni, kiszolgálni a férjét.

Nem kevés, rengeteg ilyet ismertem.

Csak ma divat önérzetes férfigyűlölőnek lenni, és tiszta gáz, ha egy nő ilyesmit megcsinál a pasija után. Ha valaki meg is tenné, kapna a barátnőitől rendesen.

"te hülye vagy? kiszolgálod a férjed? van neki lába!"

Van, akinek ez okoz örömet, a francnak kell beleugatnia más nőnek, aki tespedt, lusta disznó.

Bár már a gyerekek ellen is vannak újabban bizonyos női csoportok, szóval tökmindegy, mit csinál nő létére, úgysem kell soha felelősséget vállalnia senki után.

Na ezek csodálkoznak majd, ha egyedül savanyodnak meg valami öregek otthonában.

2018. márc. 4. 20:20
 13/27 anonim ***** válasza:
61%

En vagyok a haz asszonya, en pakolok ossze neki kajat a meloba. Imadja! Es en is imadok gondoskodni rola.

Alkalmi ruhakat en keszitem ki, jovos menos ruhakat o veszi ki szekrenybol, de van hogy en mar elore kirakom neki, nalunk nincs ebbol mizeria. Minden kapcsolat mas, minden szemelyiseg mas.

2018. márc. 4. 20:21
 14/27 anonim ***** válasza:
52%
Ez már nem fér bele. Mint egy gyerek. Emiatt is válunk el. Szerettem gondoskodni róla, de sosem fogom ezt csinálni a kapcsolataimban. Semmit sem vasalok amúgy. Fizikai munkát végzek, épp hogy ki tudom aludni magam a köv. napra.
2018. márc. 4. 20:26
 15/27 anonim ***** válasza:
52%

"Mennyire szokás elvárás,hogy az alsógatya póló, farmer ki legyen vasalva ? "

Csak rajtad mulik, hogy ki akarod-e vasalnu vagy sem.

Vagy bejaronod van?

2018. márc. 4. 20:37
 16/27 anonim ***** válasza:
57%

4-es, meg kell nézni, mit diktál a természet. Minden jel arra utal, hogy a férfi dolga kenyeret keresni, a nőé háztartást vezeni és a gyerekkel lenni (többet). Persze fejlödik a technika, de a természet adta dolgokat, sosem jatszhatjuk ki, mert előbb-utóbb vissza fog ütni, és káosz lesz a vége.

Szép dolognak tűnhet pl, hogy jóval több az átlag életkor, mint régen, aztán meg lehet nézni, ez milyen problémakat okoz, túlnepesedes formájában.

A nemek szerepének felborítasa ugyanez, már meg lehet figyelni a káros következményeit a társadalomban.

Ha ezt elolvastad, eszedbe fog jutni számtalan olyan dolog, ami nem müködhet azzal a gondolatmenettel, ahogy én gondolom. A baj az, hogy már rég fel lett borítva az egyensúly, és eleve a rosszra kell építkezni.

2018. márc. 4. 20:38
 17/27 anonim ***** válasza:

"ha egy nő ilyesmit megcsinál a pasija után"

Majd ha a pasi is megcsinalja a noje utan, akkor lehet rola beszelni.

Amugy hogy jon ide a ferfigyulolet, csak mert nem akar vslaki egyolfsluan mast kiszolgalni.

2018. márc. 4. 20:39
 18/27 A kérdező kommentje:
20évesen kerűltem egyetemre, előtte nyáron dolgoztam. Munkába se pakolt be anya enni, de itthonról hordtam a kaját. Egyetem alatt csak az ebédet tette be anya, reggelit vacsorát magamnak vettem.
2018. márc. 4. 21:01
 19/27 anonim ***** válasza:

A ruhakirakás fura

A kajacsomagolas nem, bár nem kötném nemhez

2018. márc. 4. 21:22
 20/27 anonim ***** válasza:

Egyébként ez téged alapjában véve miért izgat?

Rengeteg modell létezik, az 50-50%-os feladatmegosztástól addig, hogy mikor hazaér az egyik, akkor a másik a papucsot is a lábára húzza.

Szerintem alapjában véve egyikkel sincs gond, addig, amíg mindkét fél azt gondolja, hogy ez így jó

(pl a nők gyakran csinálják, hogy 1-2 évig a férfinek egy szendvics elkészítését nem hagyják, mert bizonyítani akarják, hogy milyen jó feleségek lesznek, aztán hirtelen rájönnek, hogy a másik milyen önállótlan mamlasz. nem kell az elején sem elvinni a 100%-0%-ba a feladat megosztást, és akkor nem lesz mamlasz a másik, vagy ha mégis az, akkor időben kiderül):

2018. márc. 4. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!