Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti nem érzitek igazságt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti nem érzitek igazságtalannak a sorsot?

Figyelt kérdés
Nekünk van minden hónapban menstruácionk ami megkeseríti azt az 5 napot sokaknak fájdalommal jár.Aztán a fiúkkal ellentétben nekünk fáj a szüzesség elvesztése.Aztán ott van a nem kívánt terhesség hiába van olyan férfi aki aggódik nem tudja átérezni azt ami egy nőben lejátszódik és akkor jön az abortusz ez is egy szörnyű beavatkozás amit lelkileg is nehéz feldolgozni a pasik ezt sem élik át. Aztán ott van a szülés borzasztó fájdalmas dolog hiába mondják, hogy ha a kezedbe fogod a babát akkor minden fájdalom megszűnik na igen de addig is elképesztő fájdalmakkal jár és a férfiak ezt nem érzik.Ti nem kívánjátok, hogy minden férfi átérezze ezeket a szenvedéseket?
2010. jún. 9. 10:52
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
52%
20/L vagyok. kérdező, ilyen hülyeségeken van időd gondolkozni? Minden tiszteletem, engem lefoglal más is, meg szerintem a többi nőt is. Ez van oszt ezt kell szeretni. most ezen mit pörgeted magad? mindkét nemnek vannak nehézségei. pont.
2010. jún. 9. 11:20
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

Ennyire unatkozol? Foglalkozhatnál értelmesebb dolgokkal is!

Mondjuk gondolj bele 1-2 dologba! A nők azért menstruálnak hogy szülhessenek. A szülés igaz hogy fáj, de egy gyerek általában jobban kötődik az anyukájához, ami nagyon jó dolog. Amiben közrejátszik az is, hogy ő szülte, szoptatta..

Egy nőnek egyáltalán nem törvényszerű, hogy át kell élnie abortuszt, védekezni kell! Ha valaki normálisan szedi a gyógyszert vagy mindíg gumival csinálják, nagyon minimális az esélye a terhességnek, szóval nem is kell aggódni miatta.

Aki nem bírja a fájdalmat, ne gyantázzon, feltalálták a borotvát is!

2010. jún. 9. 11:21
 23/38 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom már, hogy hol, de egyszer azt olvastam, hogy vannak nők, akik életükben csak akkor képesek az orgazmusra, amikor szülnek. Meg egyébként sem mindenkinek nyűg a szülés. Csak aki nem szereti a gyerekét. Hamar el is fog fogyni a teje, aztán majd nézheti magát.
2010. jún. 9. 11:24
 24/38 anonim ***** válasza:
52%

Hát én úgy tűnik, kilógok a sorból. Én tisztelem és becsülöm a nőket.Sajnálom, hogy ezeken a gondokon érdemben nem tudok segíteni.

31/F

2010. jún. 9. 11:35
 25/38 anonim ***** válasza:
0%

Látom a pohár félig üres típus vagy. :) Inkább azzal kéne foglalkozni, hogy miért jó. :)

A nők gyönyörűek, olyan szeretetet tudtok adni, amire a férfiak nem képesek. A gyermekáldás, ÉLET adás, gondolj csak bele, milyen hatalmas dolog ez.

A havi mikulásban is van jó dolog, frissül a véred minden hónapban.

Van még jó pár dolog, amit leírhatnék, de a kutya se kíváncsi rá:)

2010. jún. 9. 12:02
 26/38 anonim ***** válasza:
24%
vau!
2010. jún. 9. 12:06
 27/38 Balogh István Lajos válasza:

kedves :....,ha nem termelne a testünk spermát,akkor lehet nem kellene űríteni, de ha nem ennél neked sem kellene xarnod?Nemgondolod,hogy a természet megáldott evvel - avagy a sorscsapása,ha kellemesen töltjük az időnket,nempedíg a haverokkal a kocsmába,de ez csak az eggyikfajtája....lehetne rosszabb is. (?)Elnézést a szavakért - olvass inkább utána bioszból jól jönne,talán az érettségidhez kell?

üdv : a szája nemet mond, de a szeme IGEN-t

2010. jún. 9. 12:20
 28/38 anonim ***** válasza:
0%

Neked tuti nincs pasid.

Különben nem akarnál rosszat neki.

Miért ignorálod azokat a válaszokat amik arról szolnak hogy mi a rosszabb a pasiknak?

De különben is:

A pasiknak kell fizetni a számlát az étteremben, moziban.

A pasinak kell megódítani a nőt.

10 évvel korábban halunk.

A nők örülnek, ha olyan a pasi aki jó egzisztenciával rendelkezik, vagyis legyen sok pénze(de ha egyenlőek a fizetések akkor mégis hogyan lehet ezt megvalósítani?)

Váláskor autómatikusan az anya kapja a gyereket.

Ezeket is szeretnéd ha átélnék a nők vagy csak a pasik szenvedjenek többet?

2010. jún. 9. 12:25
 29/38 anonim ***** válasza:
48%
Jajj istenem, nem értem mit kell sajnáltatni itt magadat. Amiket leírtál az igaz, tényleg el kell ezeket viselniük a nőknek. De szerinted férfinak lenni olyan kva egyszerű? Persze, mert nekünk nem kell szülni, meg nem menstruálunk, máris jobb az életünk? Ahogyan egy férfi nem tudhatja, hogy ezek milyenek, ugyanúgy te sem tudhatod hogy milyen férfinak lenni. Azért panaszkodsz, hogy a férfiak nem ismerik el a fájdalmaidat, amikor te is pont ugyanezt teszed, mert nem ismered el hogy férfinak lenni is rohadt nehéz tud lenni. És az, hogy a nők többet tudnak elviselni, az is nagy marhaság. A fájdalomtűrés egyénfüggő, nem pedig nem függő.
2010. jún. 9. 12:29
 30/38 anonim ***** válasza:

Jobban kell kinézni és az több időt vesz el?

Heti 10 órát töltök azzal hogy eljussak a konditermbe, eddzek, hazajöjjek.

Aztán ott van még a borotválkozás 2-3 naponta,(plusz szőrtelenítem magam, odafigyelek a szemöldökömre stb, zselézem a hajam.)

talán te is heti 10-11 órát töltesz a külsőddel mint én?

vagyis napi másfél órát sminkelsz minden nap?

2010. jún. 9. 12:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!