Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti nem érzitek igazságtalannak a sorsot?
Ennyire unatkozol? Foglalkozhatnál értelmesebb dolgokkal is!
Mondjuk gondolj bele 1-2 dologba! A nők azért menstruálnak hogy szülhessenek. A szülés igaz hogy fáj, de egy gyerek általában jobban kötődik az anyukájához, ami nagyon jó dolog. Amiben közrejátszik az is, hogy ő szülte, szoptatta..
Egy nőnek egyáltalán nem törvényszerű, hogy át kell élnie abortuszt, védekezni kell! Ha valaki normálisan szedi a gyógyszert vagy mindíg gumival csinálják, nagyon minimális az esélye a terhességnek, szóval nem is kell aggódni miatta.
Aki nem bírja a fájdalmat, ne gyantázzon, feltalálták a borotvát is!
Hát én úgy tűnik, kilógok a sorból. Én tisztelem és becsülöm a nőket.Sajnálom, hogy ezeken a gondokon érdemben nem tudok segíteni.
31/F
Látom a pohár félig üres típus vagy. :) Inkább azzal kéne foglalkozni, hogy miért jó. :)
A nők gyönyörűek, olyan szeretetet tudtok adni, amire a férfiak nem képesek. A gyermekáldás, ÉLET adás, gondolj csak bele, milyen hatalmas dolog ez.
A havi mikulásban is van jó dolog, frissül a véred minden hónapban.
Van még jó pár dolog, amit leírhatnék, de a kutya se kíváncsi rá:)
kedves :....,ha nem termelne a testünk spermát,akkor lehet nem kellene űríteni, de ha nem ennél neked sem kellene xarnod?Nemgondolod,hogy a természet megáldott evvel - avagy a sorscsapása,ha kellemesen töltjük az időnket,nempedíg a haverokkal a kocsmába,de ez csak az eggyikfajtája....lehetne rosszabb is. (?)Elnézést a szavakért - olvass inkább utána bioszból jól jönne,talán az érettségidhez kell?
üdv : a szája nemet mond, de a szeme IGEN-t
Neked tuti nincs pasid.
Különben nem akarnál rosszat neki.
Miért ignorálod azokat a válaszokat amik arról szolnak hogy mi a rosszabb a pasiknak?
De különben is:
A pasiknak kell fizetni a számlát az étteremben, moziban.
A pasinak kell megódítani a nőt.
10 évvel korábban halunk.
A nők örülnek, ha olyan a pasi aki jó egzisztenciával rendelkezik, vagyis legyen sok pénze(de ha egyenlőek a fizetések akkor mégis hogyan lehet ezt megvalósítani?)
Váláskor autómatikusan az anya kapja a gyereket.
Ezeket is szeretnéd ha átélnék a nők vagy csak a pasik szenvedjenek többet?
Jobban kell kinézni és az több időt vesz el?
Heti 10 órát töltök azzal hogy eljussak a konditermbe, eddzek, hazajöjjek.
Aztán ott van még a borotválkozás 2-3 naponta,(plusz szőrtelenítem magam, odafigyelek a szemöldökömre stb, zselézem a hajam.)
talán te is heti 10-11 órát töltesz a külsőddel mint én?
vagyis napi másfél órát sminkelsz minden nap?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!