Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek bűnös, káros...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cila-Bila kérdése:

Szerintetek bűnös, káros kapcsolat-e az élettársi viszony?

Figyelt kérdés
Az orvosok, pszichológusok, számos más kategóriájú szakember számos ellenérvet hangoztat főleg a korai élettársi viszony ellen. Én is azon vagyok, hogy lányoknál 18, fiuknál 21 alatt be kellene tiltani. A fiukat büntetni kellene kiskorúak megrontásáért. A lányokat törvénytelen kéjelgésért.

#kiskorúak megrontása #törvénytelen kéjelgés.
2018. márc. 3. 16:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
93%
Ez most mégis honnan jött neked? Otthon ülsz és azon agyalsz, másoknak miket tilthatnál meg? :D
2018. márc. 3. 16:56
 2/18 anonim ***** válasza:
86%
Én simán felvinném 24, és 28 éves életkorra a határt, és a 160-as iq alatti férfiakat sterilizáltatnám, és a 130 iq alatti nőket elköttetném. Ha már lúd, akkor legyen kövér!
2018. márc. 3. 17:01
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez most komoly?
2018. márc. 3. 17:05
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Én betiltanám a házasságon kívüli testi érintkezést. Akik például úgy csókolóznak, hogy még nem kötöttek házasságot (elönt az undor, ahogy írom), azokat nyilvánosan megvesszőztetném. Nagy szükség lenne egy erkölcsrendőrségre, amely ügyelne ezekre a dolgokra.
2018. márc. 3. 17:06
 5/18 anonim ***** válasza:
64%
Balkánország,nem is értem miért a nagy tiltakozás a bevándorlok ellen hisz hasonló a kultúra sajnos főleg ami nőket iletti... Szomorú h egyre mélyebbre megyünk vissza a fára.. Mig máshol hagyják élni az emberek életet,itthon már lassan a házasok bugyijába is benéznek h csak a gyerekért közösülnek e... És inkább élettársi kapcsolat v alkalmi,mint egy fos házasság ahol kb ágybetét a nő csak,mondom ezt ugy h házas vagyok,igaz ez már a második,de nekem senki se tiltogassan semmit főleg ne a hálószobámban...
2018. márc. 3. 17:13
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Jézus, gyere le...
2018. márc. 3. 17:14
 7/18 anonim ***** válasza:
72%

Unalmas az életed?

Én meg az ilyeneket kasztràltatnàm mint Te...

2018. márc. 3. 17:16
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Én betiltanám az emberiséget.
2018. márc. 3. 17:24
 9/18 anonim ***** válasza:
Törvénytelen kéhéhéjelgés :,DD Végem van!
2018. márc. 3. 17:25
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezért tart ott a magyar ahol mert mindig a más dolgával foglalkozik mások életébe vájkál..
2018. márc. 3. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!