Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolat = fogság?

Figyelt kérdés

Az utóbbi olyan 2 évben csak a kalandok érdekelnek, a legtöbb nő kapcsolatra meg szerelmere vágyik, én az elköteleződés gondolatától is rosszul vagyok. Próbáltam párszor kapcsolatba kezdeni, de úgy éreztem magam, mint egy börtönben, szabályosan depresszióba estem. Engem a kalandok és az újdonság izgalma és a vad szex hajt, ettől érzem izgalmasnak az életet, egy kapcsolatot unalmasnak és kiszámíthatónak élek meg. Lesz valaha, hogy ez megváltozik? Vagy aki ilyen, az ilyen is marad mindig? Szeretnék azért majd férjet meg családot...

21L

2018. márc. 3. 12:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
46%
Majd röhögünk, amikor az illető kiválasztottnak nem jön be a te korábbi viselkedésed.
2018. márc. 3. 15:18
 12/17 anonim ***** válasza:

SZerintem ez azért lehet, mert még igen tapasztalatlan vagy. Nem a társadra a másik feledre, hanem egy idegenre akadtál ez idáig, akivel nem egy húron pendültetek, így foggalmad sem lehet mi is egy igazi szerelmi kapcsolat.

De ismerem az érzést amit mesélsz. Én is 21 éves lehettem amikor egy olyan sráccal jöttem össze, akit inkább öcsémnek tekintettem de kergetett a szerelmével, alig bírtam levakarni, szakítani vele. Na az rabság érzése volt valóban :DD

Hál istennek azóta megtapasztaltam milyen az amikor IGAZÁn önmagad vagy, amikor baromi boldog vagy és a pasi akit találtál úgy érzed ismered, őszintén megbízhatsz és érzed téged akar igazi lényed.

Na az teljesen más babám!

Kívánom hogy tapasztald meg. ;)

2018. márc. 3. 15:24
 13/17 A kérdező kommentje:

#11 Akik komoly kapcsolatot akarnak velem, azokat nem szokta zavarni, soha nemis titkoltam ezt. Vannak olyan értelmesek, hogy nem a szexuális élete alapján ítélnek egy embert jónak vagy rossznak, engem se érdekel, hogy nekik voltak-e kalandjaik.

Köszi a válaszokat, szerintem is változni fog ez idővel, de addigis nem erőltetek magamra semmit, amit nem akarok :)

2018. márc. 3. 15:26
 14/17 A kérdező kommentje:
#12 Nálam nem erről van szó, sok rendes pasi járna velem, a tenyerükön hordoznának. Én mégsem vágyok most erre.
2018. márc. 3. 15:28
 15/17 anonim ***** válasza:
De most nem értem. Ribiskedni akarsz, ok, szíved joga. De mit akarsz megtudni, minek a kérdés? Enyhe attention whoring, khm
2018. márc. 3. 15:54
 16/17 A kérdező kommentje:
#15 Nem tudom, csak ki akartam adni magamból :D Hátha más is így van ezzel, vagy ilyesmi.
2018. márc. 3. 16:01
 17/17 anonim ***** válasza:

Kapcsolat = fogság?

Bizony, bizony! És még jó magaviselet esetén sincs harmadolás, mint az igazi börtönben. :-))

Viccet félretéve vannak édes fogságok is. A rabtartó személyétől függ, illetve attól, hogy mennyire vagy szerelmes belé. Én pl az életfogyglanimat töltöm, és nem bánom, hogy így alakult. Pedig ha valaki, én aztán szerettem a szabadságot, a változatos kalandokat.

2018. márc. 4. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!