Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék ismerkedni 40 évesekkel?
Szóval 20 vagyok,és valahogy nem látom “a férfit” a korosztályomban. Volt már több velem egyidős barátom pl az egyetemről,de valahogy gyerekesnek érzem őket,szóval részemről nem működik a dolog.
Ellenben pl a 40 év körüliekkel. Túlságosan érett vagyok a korosztályomhoz képest,valószínűleg ez is lehet a baj. Nem arról van szó,hogy nem szeretek pl bulizni,vagy ilyesmi,mert ezeket nagyon is szeretem,így elvagyok a velem egyidősekkel, csak komolyan nem tudok velük tervezni,szórakozásra pedig nyilván velük is elvagyok,jól érzem magam.
Volt egy 40 éves pasi,akivel hát kavartunk,és vele már teljesen megvolt minden,amit csak el tudtam képzelni,de nem igazán vett komolyan, csak kavartunk.
Szóval hol tudnék ismerkedni olyan 40 évesekkel,akik nem csak “arra” hajtanak.
Internetes ismerkedéssel kapcsolatban kicsit szkeptikus vagyok,szóval azon kívül.
Légyszi mellőzzétek a bunkó beszólásokat!
20L
Olyan érett vagy, hogy pár ember miatt lehúzod a korosztályod? Akkor amiatt az egy 40-es miatt arra a korosztályra miért nem általánosítasz? Nekik meg majd te leszel a szórakozás, naivkám. Egy 40 éves ember már megélte azt, amit te tervezel. Logika merre?
Annyi sebből vérzik ez a sztori. Vagy tényleg ilyen idióta vagy, vagy ez csak egy korai troll kérdés. Majd kapsz a sok kanostól privátot, győzz válogatni.
Most lehet,hogy jól kijönnél egy negyvenes pasival aki bókol, értékeli a fiatalságodat, kellően figyelmes, és kellő egzisztenciával rendelkezik.
De nem hinném,hogy tartós kapcsolatban is erre vágynál.
Egy negyvenes férfinak már teljesen másak az igényei mint Neked ennyi idősen. Nem fog menni Veled bulizni,nem érzi jól magát a baráti körödben, ahogy Te sem az övében.
Hidd el, ha együtt élnétek, vagy hosszabb időt töltenétek együtt, ez azonnal előjönne.
Azzal nincs baj ha most ilyen pasit keresel, ha egyeznek az elképzeléseitek akár bele is vághatsz egy ilyen kapcsolatba. Tanulságképpen....
Öl végig kérlek....
Nekem a véleményem a 20-40 szerintem az már túl sok, milyen barátaid voltak 20-....24 vagy kicsit több?
Miért nem brobalod meg a 30-as korosztályt , az mégsem 40?
Én 40 es vagyok de volt már fiatal barátnőm de nem 20 év kulombseg, jól kijövök velük nagyon tudok alkalmaszkodni, szeretem is őket de ez nem minden arra is gondolni kell ha én már 50-60 leszek....
De te tudod....
Szeretem itt is lehet kifogni jókat, de a legtöbb csak azt akarja...ez a baj. :(
Próbálj találni egy komoly 30-ast, aki már kínotte a gyerekes dolgokat , szó komolyan is gondolja, jó háttér van mögötte, karrier stb.... sokkal jobban illene hozad és ő is örülne mert szép fiatal 10 -12.....évvel fiatalabb barátnője volna akit szeret...
Gondold át kérlek.... “az élet túl rövid ahoz , hogy rossz döntéseket hozunk és csak szenvedünk miatta....”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!