Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolat = fogság?
Az utóbbi olyan 2 évben csak a kalandok érdekelnek, a legtöbb nő kapcsolatra meg szerelmere vágyik, én az elköteleződés gondolatától is rosszul vagyok. Próbáltam párszor kapcsolatba kezdeni, de úgy éreztem magam, mint egy börtönben, szabályosan depresszióba estem. Engem a kalandok és az újdonság izgalma és a vad szex hajt, ettől érzem izgalmasnak az életet, egy kapcsolatot unalmasnak és kiszámíthatónak élek meg. Lesz valaha, hogy ez megváltozik? Vagy aki ilyen, az ilyen is marad mindig? Szeretnék azért majd férjet meg családot...
21L
Latom a korodat, latom 41 vagy, ez igy mar *kicsit gááááz*. :P
Komolyra, “Húsz év múlva az ifjú vándor megpihen” tudod...ballagason. :D
Csak vigyazz ki ne egj, mert az rosszabb erzes mint ha jelenleg kapcsolatban lennel, tudod az a “fogsag”.
Szerintem mindenki más és ez így van jól. Lehet most csak ilyen vagy, később változhatsz. Lehet ha a párommal nem ismerkedtem volna meg idejekorán, én is ilyen lennék mint te, sose tudni.
de egy kapcsolat nem unalmas, csak mert lehet az eddigiek azok voltak, ezt ne feledd.
Nekem is volt ilyen időszakom. Aztán jött egy férfi, akinel azt éreztem, hogyha vele lefekszem, az nem csak szex lesz. Azóta is vele vagyok.
Ameddig rabságnak éled meg, addig nem fog működni. Szerintem ne aggódj emiatt, éld ki magad és a megfelelő férfi mellet nem lesz nehéz kapcsolatban lenni.
Kapcsolat=fogság?
Az. Ezért nem kell.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!