Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik hogy egy embernek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik hogy egy embernek egyszerűen nincs párja a világba?

Figyelt kérdés
Hogy nincs olyan ember a földön, akivel kölcsönös vonzalmat éreznének egymás iránt.
2018. febr. 27. 20:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Természetesen létezik ilyen, vagy azért, mert az illető tényleg förtelmes kívülről és belülről, vagy azért, mert nem próbálkozik eléggé. Nyilván senki sem megy oda a bolygó összes ellenkező neműjéhez, hátha megvan köztük a szikra.

Nincs olyan szabálya a világnak, hogy mindenki megtalálja a társát, mint valami klisé hollywoodi filmben..

2018. febr. 27. 21:40
 12/14 anonim ***** válasza:
olyan nincs.. aki keres az talál
2018. febr. 27. 21:59
 13/14 anonim ***** válasza:
Igen van. Én úgy képzelem ezen dolgokat, mint amikor 2 mágnes taszítja egymást. Talán ilyen vagyok én is, így nincs párom. (F)
2018. febr. 27. 22:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Ti komolyan így gondoljátok, hogy aki keres talál? Meg csak annak nincs párja aki nem akar? Azért ez nem ilyen egyszerű szerintem. Bár előbb tisztázni kéne hogy ugyanarról beszélünk e...Nyilván nem nehéz pasit/csajt szerezni magunknak aztán együtt maradni "mert praktikus vagy egyedül uncsi meg nem is tudnánk kifizetni egy albit meg hát gyereket kell vállni stb stb" De nem mindenki elégszik meg azzal, hogy legyen valakike és kész. Olyan párt találni akivel összeilletek és szinte tökéletes minden, az sterencse kérdése is. Én pl nem is tudom hol találhatnék még egy ilyen embert mint a párom, ha ő nem lenne. Egyetemista korban még talán több emberrel találkozol de aztán ha bekerül valaki a mókuskerékbe nem könnyű. Persze nem mondom, hogy lehetetlen.
2018. febr. 28. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!