Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik hogy egy embernek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik hogy egy embernek egyszerűen nincs párja a világba?

Figyelt kérdés
Hogy nincs olyan ember a földön, akivel kölcsönös vonzalmat éreznének egymás iránt.
2018. febr. 27. 20:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
34%
Létezhet, de vele van a baj.
2018. febr. 27. 20:58
 2/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nem. Zsák a foltját... :)

22/N

2018. febr. 27. 20:59
 3/14 anonim ***** válasza:

szerintem sincs.

ha sok ideje szingli vagy, akkor valszeg az igenyekkel vana baj.

el kell donteni mit akarsz, singlikent varni a legjobbat egyedül sokaig. vagy ha unod a maganyt, lejebbvenni az igenyeket, es boldog kapcsolatban lenni.

2018. febr. 27. 21:00
 4/14 anonim ***** válasza:

tuti!

én is itt vagyok.. én sem jönnék össze magammal, ha nő lennék, az hétszentség! :D

2018. febr. 27. 21:01
 5/14 A kérdező kommentje:
Ezt az igény lejjebb vevés dolgot sosem értettem. Jöjjön össze az ember egy csúnya valakivel, akihez nem is vonzódik, "jobb úgy sem jut" alapon?
2018. febr. 27. 21:03
 6/14 anonim ***** válasza:

Igen.

1. Nincs szerencséje a dologban.

2. Nem foglakozik ezzel pl Tesla, Newton...stb

2018. febr. 27. 21:28
 7/14 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem sem.

Mert akkor is van párja, ha nem találja. Vagy nem akarja megtalálni.

2018. febr. 27. 21:33
 8/14 A kérdező kommentje:

@21:28

Szűkítem a kört, olyan szituról van szó, amikor az illető szeretne párkapcsolatot, de egyszerűen nem találja azt az embert akivel kölcsönösen vonzanák egymást.

2018. febr. 27. 21:33
 9/14 anonim ***** válasza:
45%

Ezt majd akkor mond, ha az összes országban és városban megfordultál a világon.

Több mint 7 milliárd ember él a földön, lehet, hogy mindenki számára megvan a tökéletes szerelem és társ a tökéletes párja, de ez egyáltalán nem biztos, hogy ez itt Magyarországon van, a többi ember is ugyanúgy ember csak távolabb lakik.

Szóval lehet, hogy a tied Észak-Dakotában lakik.

2018. febr. 27. 21:34
 10/14 anonim ***** válasza:

Figyelj, mindannyian ugyanazon program szerint működünk, csak más beállításokkal, így lehetetlen, hogy ne találj valakit, akivel megértitek egymást.

Én is nagyon elvont vagyok, nincsenek barátaim, se barátnőm, mégse gondolom, hogy ne lenne olyan ember a földön, aki képes lenne ha nem is megérteni, de elfogadni és szeretni.

2018. febr. 27. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!