Az emberek mit csinálnak esténként? Este 19:00 után mindig kihal a város. Sehol senki. Vagy ilyenkor egyszerűén a rendes embernek otthon van a helye?
Te hol laksz ?
Melyik varos a vilagon hal ki 7:00 pm utan ??
Egyrészt itt Budapesten nem hal ki a város...
Másrészt meg speciel, aki másnap korán megy dolgozni, az esténként pihenni is szeretne...
Én például Budapesten élek. Még tavaly nyáron kezdtem el unalmamban néha éjszaka mászkálni a városban. Azelőtt nem nagyon volt erre példa, mert inkább otthon maradtam... De azt hittem hogy olyan lesz nyáron éjjel Budapest mint az ilyen nagy világvárosokban, hogy valami elképesztő éjszakai élet van, hemzsegnek a fiatalok stb... Hát a francokat :DD
Kezdjük azzal, hogy csak a szűk belvárosi körben voltak emberek azon kívül szellemváros volt. Mindezt tartott kb este 11ig aztán kezdtek elszivárogni az emberek. Éjjel 1 körül szinte senki nem volt utcán, akik kint voltak azok is csak 1-2 főtérre tömörültek. Arról, hogy milyen emberek voltak meg inkább ne beszéljünk :D Éjjel 1-re már a 95%-uk full részeg volt, komolyan "sugárzott az értelem a fejükről". Na mondom itt éjjel normális emberrel nem találkozni, ha fizetnének se beszélnék ezekkel :D Egy emberrel váltottam pár szót, mert odajött hozzám és füvet akart eladni. Na szóval ennyit a csodás városi éjszakai életről a XXI. században, szerintem ezért marad inkább mindenki otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!