Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a gond a korkülönbséggel miért olyan fontosak a közös célok?
#19 válaszoló vagyok. SzDG: fölösleges jósolgatni, hisz nem ismersz. Egyet biztosan tudok: soha nem akarok gyereket. Nem, tíz év múltán sem. A hátam közepére sem. Éveken át tudatosan kerestem úgy párt, hogy ezt nem titkoltan az ismerkedési fázisban kilátásba helyeztem, senkit sem áltatva. Volt akivel kölcsönös volt a szimpátia, de gyereket akart volna. Mondtam, hogy nincs ezzel baj, természetes dolog, de nem egymást keressük. Hosszú távra terveztem a kezdetektől és senkit se akartam hülyíteni. Az volt a cél, hogy hosszú távra társat keressek, de olyat, akinek nem a babázás élete vágya. Az se volt baj, hogy neki már van, így még kevésbé akar. Van a családban örökletes betegség és sosem kockáztatnék meg egy gyereket. Plusz sosem vágytam rá, sosem fogok. Szerintem családi vonás, de nem vagyok és nem is leszek apa-anyag. Ez nem a korom miatt van, hidd el. Egész életemben tudtam. A gondolattól is rosszul vagyok. Csak sok emberrel ellentétben nem még, hanem soha nem akarok. Persze minig jön pár okos megmondóember, aki jobban akarja tudni, hogy én mire vágyok majd, mert volt ismerőse aki… azt hiszem érted.
Mindenki más. A kapcsolatunk jóval mélyebb a testi vonzalomnál. Sok különbség is van köztünk, de soha nem a korunk miatt voltak a viták. Eddig ezt nem igazán éreztük, alighanem okkal. Nem tudnék egy huszonéves lányt elképzelni. A harmincasok is csalódások voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!