Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a gond a korkülönbséggel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a gond a korkülönbséggel miért olyan fontosak a közös célok?

Figyelt kérdés
Sokszor hallom azt, hogy nem jó a sok korkülönbség, mert teljesen mások a célok. Ezzel mi a probléma? Mi lehet a gond azzal ha mondjuk a nő 20 éves a férfi 30? Ha szeretik egymást akkor a szeretet számít és minden megy a maga útján. Én 28 éves vagyok és, ha ismerkednék egy 18 éves lánnyal aki tök normális szerethető akkor leszarom azt, hogy van 10 év különbség köztünk.
2018. febr. 27. 08:20
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
57%
#29 Persze, hogy nem normális, nem is biztatok erre senkit. Pont azért merem itt "osztani az észt", mert tisztában vagyok a buktatókkal. És nem lesznek gondok, már vannak, de hát mit csináljunk. :D Elhiheted, az öt év alatt már volt alkalmam "kijózanodni" és végiggondoltam a dolgokat. Már számtalanszor hozzászóltam nagy korkülönbséges kérdésekhez és nem volt benne köszönet. A két tábor közötti átmenet vagyok: nem tudok áradozni, hogy a szerelem mindent legyőz és csodálatos és minden rózsaszín, de egyből halálra ítélni sem szoktam, mint sokan mások. Én igyekszem mindig praktikus tanácsokkal szolgálni, de az elutasítók tábora rögtön elkezd okoskodni meg jóslatokba bocsátkozni (minden jót kívánva természetesen), a fülig szerelmes kérdező meg vérig van sértve, hogy nem hatódtam könnyekig a másfél hónapos kapcsolatától...
2018. febr. 27. 16:16
 32/34 anonim ***** válasza:
#30 Köszönöm, igyekeztem! :D
2018. febr. 27. 16:17
 33/34 anonim ***** válasza:
Kiegészítés lollypophoz. Valóban manapság egyre többet előforduló jelenség, hogy egy nő fél éves kapcsolatba akar gyereket. Ezek a nők általában elmúltak 35 évesek, és a 20 as éveiket egy olyan pasi mellett töltötték, aki csak a majd-majd szöveggel jött. Aztán amikor feleszmélnek, hogy ennek már annyi, ott vannak, hogy 5 éven belül klimax, és akkor már esélye sincs gyerekre. Lehet fújolni, hogy ők voltak a hülyék, de szerintem meg lehet érteni őket.
2018. febr. 27. 16:21
 34/34 anonim ***** válasza:

#19 válaszoló vagyok. SzDG: fölösleges jósolgatni, hisz nem ismersz. Egyet biztosan tudok: soha nem akarok gyereket. Nem, tíz év múltán sem. A hátam közepére sem. Éveken át tudatosan kerestem úgy párt, hogy ezt nem titkoltan az ismerkedési fázisban kilátásba helyeztem, senkit sem áltatva. Volt akivel kölcsönös volt a szimpátia, de gyereket akart volna. Mondtam, hogy nincs ezzel baj, természetes dolog, de nem egymást keressük. Hosszú távra terveztem a kezdetektől és senkit se akartam hülyíteni. Az volt a cél, hogy hosszú távra társat keressek, de olyat, akinek nem a babázás élete vágya. Az se volt baj, hogy neki már van, így még kevésbé akar. Van a családban örökletes betegség és sosem kockáztatnék meg egy gyereket. Plusz sosem vágytam rá, sosem fogok. Szerintem családi vonás, de nem vagyok és nem is leszek apa-anyag. Ez nem a korom miatt van, hidd el. Egész életemben tudtam. A gondolattól is rosszul vagyok. Csak sok emberrel ellentétben nem még, hanem soha nem akarok. Persze minig jön pár okos megmondóember, aki jobban akarja tudni, hogy én mire vágyok majd, mert volt ismerőse aki… azt hiszem érted.

Mindenki más. A kapcsolatunk jóval mélyebb a testi vonzalomnál. Sok különbség is van köztünk, de soha nem a korunk miatt voltak a viták. Eddig ezt nem igazán éreztük, alighanem okkal. Nem tudnék egy huszonéves lányt elképzelni. A harmincasok is csalódások voltak.

2018. febr. 27. 17:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!