Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a gond a korkülönbséggel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a gond a korkülönbséggel miért olyan fontosak a közös célok?

Figyelt kérdés
Sokszor hallom azt, hogy nem jó a sok korkülönbség, mert teljesen mások a célok. Ezzel mi a probléma? Mi lehet a gond azzal ha mondjuk a nő 20 éves a férfi 30? Ha szeretik egymást akkor a szeretet számít és minden megy a maga útján. Én 28 éves vagyok és, ha ismerkednék egy 18 éves lánnyal aki tök normális szerethető akkor leszarom azt, hogy van 10 év különbség köztünk.
2018. febr. 27. 08:20
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
49%
Utolsóval egyet értek:)
2018. febr. 27. 13:37
 22/34 anonim ***** válasza:
58%
En is adom az elottem szolot. Sosem a jelenben lesz a gond ha nem egy evtized mulva legtobbszor . Ilyenkor kezdodnek a megcsalasok amikor a joval fiatalabb fel mar nem talalja vonzonak az oregedo parjat.
2018. febr. 27. 13:53
 23/34 A kérdező kommentje:
#16 De nagyra vagy és játszod a felnőtted, holott csak egy idegesítő, nem normális csitri vagy. Úgy bírom az ilyen embereket, azt hiszik, hogy mindent tudnak, mert ők állítólag sok mindent átáltek pedig csak egyszerű kis semmitmondó prolik, akiknek jól esik beszólni a másiknak úgy, hogy nem ismeri őt. Hát gratulálok ehez te kis csitri. Bár úgy látom a többi kérdésnél is látszik rajtad, hogy elvagy telve magadtól a nagy semmire. Ilyen csajoknak, mint neked nem kellett volna a feminizmus hanem csak házimunkát végezni és csöndbe maradni. Sokkal jobban tetted volna.
2018. febr. 27. 14:25
 24/34 anonim ***** válasza:
54%
Kár egymást oltani, semmi értelme, ugyanis a lényegen nem változtat, hogy egy 18 éves lány fiatal hozzád, kivéve persze, ha csak szexre kell.
2018. febr. 27. 14:30
 25/34 A kérdező kommentje:

Nem szeretem se a romantikus filmeket, se a romantikus regényeket. Azzal egyetértek, hogy sok 20 év alatti csaj még éretlen és sok probléma lehet, viszont ez nem mindenkire igaz. Azért 30 felett is vannak olyan emberek, akik még úgy viselkednek, mintha még csak 15 évesek lennének. Egy volt munkatársam 37 éves nő volt, na ő tényleg olyan volt, mint egy kis 15 éves, mivel nagyon éretlen gondolkozása volt mellé kultúrálatlan is, ő is azt hitte, hogy mindent tud a világról és úgy éreztem, hogy közelében csak butulni tudok. Szerencsére már nem is dolgozok ott.

Ellenben vannak olyan 18-19 éves nők is akik normálisak, nem igénylik az állandó bulizásokat, tudnak szeretni is és, ha komolyodik a kapcsolat akkor lehet tervezni. Szívesen ismerkednék korombeliekkel is csak ott nekem az a problémám, hogy sokan, mint a lollygirl vagy ki túl komolyan veszi az életet, ha már x éves akkor már ott kéne tartanod az életben, mert ha nem akkor az milyen gáz már. Engem rohadtul irritálnak ezek a fiatalok, akik szemöldökráncolva néznek és a totális fogyatékosságaikat kérik rajtam számon. Mint hogy van már házad, kocsid, tervezel már gyereket? Tiszelet a kivételnek, de sok korombeli nőkön ezt látom. Minek tervezzek gyereket, ha még nincs senkim? Ezt úgy érzem ez akkor jó, ha már elmélyült a kapcsolatunk és nem egyből már gyereket. Úgy érzem csak élvezni kéne az életet, elfogadni a másikat azt aki és nem arra menni, hogy a mi saját akarataink teljesüljenek, hanem az, hogy neki jól legyen.

2018. febr. 27. 14:39
 26/34 anonim ***** válasza:
30 as nonek jol all a 18-20 as ferfi forditva nem.
2018. febr. 27. 15:01
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Áhá. Szóval 28 évesen még sehol nem tartasz, se saját kocsi, se lakás, még abban se vagy biztos, hogy gyereket akarsz, és amikor egy közel a 30-hoz nő erre rá merészel kérdezni, akkor te vagy felháborodva, és "minden nő csak a pénzre megy." Ha ennyire sehol nem tartasz az életben, akkor valóban egy 18 éves kiscsaj illik hozzád, és majd ha neki lesz fontos a fent felsoroltak 5-8 év múlva, talán te is ott tartasz majd.
2018. febr. 27. 15:20
 28/34 anonim ***** válasza:
82%

Ezt a csitrizást én a helyedben kétszer is meggondolnám, tekintve hogy csak négy évvel vagy nálam idősebb és épp gimiből kirepült lányokról álmodozol. :D

Szerintem nem olvastad el figyelmesen a többi kérdéshez írt válaszomat, csak szeretnél jól beszólni (hm, pont ezzel vádoltál meg engem, milyen érdekes), különben tudnád, hogy a párom nem tízzel, hanem 25-tel idősebb nálam. Öt éve vagyunk kapcsolatban, szóval én veled ellentétben nem csak az elméleteket gyártom. Ha van bármi kérdésed írj nyugdotan. ;)

Na vegyük sorra, milyen butaságokat írtál még:

"Engem rohadtul irritálnak ezek a fiatalok, akik szemöldökráncolva néznek és a totális fogyatékosságaikat kérik rajtam számon." Szóval szerinted a családi életre való anyagi felkészülés egy fogyatékosság. Érdekes...

"Mint hogy van már házad, kocsid, tervezel már gyereket? Tiszelet a kivételnek, de sok korombeli nőkön ezt látom." Próbáltál már valaha elgondolkodni az okán, vagy elintézted azzal, hogy a nők hülyék? Antifeminista létedre nem tudod, hogy a nőknek bizony előbb kell fészket rakniuk, mint a férfiaknak, főleg, ha több gyereket is szeretnének. A gyerek nem azonnal jön össze és nem azonnal születik meg, szóval a tervezési fázistól átlagosan másfél-két év, mire a karjaiban tarthatja a gyermekét egy egészséges(!) pár. Szimpla biológia az egész, de az antifeminista kurzuson ezt az órát biztos kihagytad. Megfigyeltem amúgy, hogy a hozzád hasonló ideológiailag pallérozott férfiak egyszer azért haragszanak a nőkre, mert merészelnek továbbtanulni és dolgozni, máskor meg azért, mert még a húszas éveikben szeretnének családot alapítani. (Bizony, egy konyhába visszaküldött nőnek sokkal nagyobb elvárásai vannak és jogosan. Ott kell csak igazán virítani, hogy mennyire vagy klasszikus férfi, aki fél év után meggyűrűzi a nőt. Nem tudnál te annak megfelelni, hidd el.) Jó lenne ebben konszenzusra jutni, mert kicsit fárasztó, hogy akármit is tesz egy nő a végén mindig egy mocskos feminista lesz.

"Minek tervezzek gyereket, ha még nincs senkim?" Megint a végtelen önzés és a tájékozatlanság keveréke. Egy nő nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy kitolja a harmincas évekig a kamaszkorát, úgy mint sok hozzád hasonló férfi. A tervezés azt jelenti, hogy a kapcsolat nem egy szimpla kézen fogva járogatás, hanem a családalapítás megtervezése. Megismeritek egymás szándékait és képességeit és kitűztök célokat. Nem hangzik olyan romantikusan, de mégis boldogtalanok azok az emberek, akik nem ésszel állnak hozzá a párválasztáshoz.

"Ezt úgy érzem ez akkor jó, ha már elmélyült a kapcsolatunk és nem egyből már gyereket." Szerinted a nők nem egy stabil kapcsolatba akarnak szülni? Mi ez a badarság, hogy egyből gyerek? Nagyon kevés ilyen nő van. Az elsöprő többség csak szeretné tudni, hogy egyáltalán mire számíthat. Ha valóban olvasgatnád itt a kérdéseket akkor látnád, hogy naponta van itt egy panaszkodó nő, miszerint évek óta járnak, mindjárt harminc, régóta gyereket akar, de mindig csak azt mondják neki majd, majd. Aztán vagy lesz belőle valami vagy nem. Ezt a csapdahelyzetet szeretnék elkerülni a nők azzal, hogy nem akarnak egy perspektívátlan férfibe beleszeretni, mert úgy hiába volna a szakítás az ésszerű lépés az annyira fájdalmas és annyi befektetett idő veszne oda, hogy nagyon nehezen teszik meg.

Azért nem érted ezeket a dolgokat, mert te egy időhurokban vagy. Az idő nálad csak telik, de nem halad. A múló időt, az öregedést és az élet kiszámíthatatlanságát (pl. nem fogansz meg a nászéjszakán) belekalkulálva a dologba sokkal jobban megértheted a nők döntései mögött lévő motivációt.

Félreértesz, én nem vagyok gőgös, csak túl sokszor láttam már, hogy a te korodbeli férfiak egy része nem érti mit miért csinálnak a nők, pedig baromi egyszerű. A tudásom pedig nem csak az én érdemem, a párom az életkorából kifolyólag még ennél is több dolgot látott, és a férfiak késői érése ráadásul nem is olyan újkeletű dolog. Ha nem tetszik hogy egy ilyen fiatal nő mondja meg neked a tutit akkor gondold azt, hogy a 48 éves érett férfi párom mondja neked ezeket. Vagy beszélgess apáddal, ugyanezt fogja mondani ő is. Amiket fent leírtam az nem pusztán egy vélemény, hanem biológiai tények és több férfi is megerősítette már ezeket nekem. Én pusztán tolmácsolom, amit tőlük tanultam. Javaslom tanulj te is az idősebb férfiaktól, megéri.

2018. febr. 27. 15:56
 29/34 anonim ***** válasza:
lollypop93: Azért szerintem a 25 év sem normális. Később ebből még nagy gondok lesznek.
2018. febr. 27. 15:59
 30/34 anonim ***** válasza:

Lollypop kár h csak egyszer lehet felpontozni a válaszokat. Elég szájbarágósan leírtad, ezek után már csak az nem érti aki nem is akarja.

Kérdező, ha ezek után is értetlenkedsz, menj vissza az oviba. ( Csak ne barátnőt keresni XD)

2018. febr. 27. 16:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!