Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagy gond lehet a jövőre nézve?
A barátommal 4 éve vagyunk együtt és nekem ő az első. 16 voltam amikor összejöttünk. Neki volt már előttem barátnője, egyéjszakása is szóval ő tapasztaltabb és egyébként idősebb is. Én az első csókot is neki adtam. Hosszú távra tervezzük egymással, komoly terveink vannak.
Már egy pár hónapja szöget ütött a fejemben, hogy vajon milyenek lehetnek más férfiak. Kisebb gondokat leszámítva jó a kapcsolatunk és működik minden csak egyszerűen kíváncsi vagyok egy kicsit. Megcsalni nyilván nem fogom és emiatt otthagyni se fogom csak nem tudom mennyire jó jel, hogy ez eszembe jutott és azóta is foglalkoztat.
Meg azt is észrevettem, hogy szeretnék tetszeni más férfiaknak de igazából sose kapok visszajelzést vagy csak nem veszem észre, nem tudom. Ez viszont az önbizalmamnak jól esne.
Van köztetek olyan aki volt hasonló cipőben? Mi lett a vége? Mit gondoltok erről?
Nem fogok találkozni senkivel meg ilyesmi, szóval privátot nem kérek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!