Valaki : kérdése:
Ősszel leszek 16 éves, köldök piercinget szeretnék. Az a gond, hogy mire annyi leszek, már kelleni fog dzseki, vagy kabát, és anyukám szerint az nem egészséges a pc gyógyulásának, ezért ne csináltassak, csak jövőre. Vélemények?
Figyelt kérdés
És maga a szúrás nagyon fáj?
És ha nem gyógyul meg megfelelően, mi a lerosszabb,ami megtörténhet?
2012. júl. 20. 11:57
1/4 anonim válasza:
hülyeséég. hidegebb időszakban kell! pc-t szúratni, mert olyankor kevesebb az esélye, hogy annyira begyulladna.
a szúrás.. fájdalomküszöbödtől függ életem :D lehet meg se érzed, meg azis lehet, hogy ordítasz a fájdalomtól :D majd kiderül. és ha nem gyógyul rendesen, a legrosszabb, hogy kidobja a bőröd, vagy nő oda egy szép kis hólyag/bőrdarabka, vagy csak szenvedsz majd tőle :D am 15-16 évesen, azért gondolkozz el rajta, hogy mennyire van szükséged arra a piercingre.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) Ha a fájdalomküszöbtől függ, akkor bajban vagyok :D
2012. júl. 20. 12:11
3/4 anonim válasza:
Ez nem igaz..pont, hogy ősszel, télen ideális (én is akkor csináltattam) mert akkor nem izzad be, nem napozol vele, nem jársz strandra, nem éri annyi baci mint egy haspólóban..
4/4 anonim válasza:
nem fáj, és mikor ha nem 16 évesen? Ha megunja kiveszi, nem katasztrófa..ő pedig nem apáca :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!